Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért kell egy stewardess-nek...

Miért kell egy stewardess-nek úszni tudnia?

Figyelt kérdés
Számomra kicsit furcsa...most nézegettem az álláshirdetéseket és mindegyik stewardesses hirdetésben kikötés, az úszni tudás. Miért fontos ez? Ha már vízbe zuhan egy gép, akkor már úgyis mindegy ....nem? Meg mennyi esélye van, hogy ha esetleg vízbe zuhan akkor túlélik (sajnos)? Vagy akkor miért kell??
2010. jún. 17. 11:04
 1/8 anonim ***** válasza:
mert kényszerleszállni vízre szoktak, ha tehetik, annak érdekében, hogy legalább a szerencsétlen földön járókat ne nyiffantsák ki kényszerleszállás közben
2010. jún. 17. 11:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak zuhanni lehet... Ahogy előttem is mondták, számos esetben nincs is más választása a repülőnek csak a vízre szállás. Ekkor pedig nem igazán tehet mást a stewardess, csak úszik, azt úszik, azt úszik.
2010. jún. 17. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Különben minden más feltételnek megfelelsz?

Úszás tudásról aligha kell vizijártassági igazolást felmutatni.

Azt nyilatkozod, hogy tudsz és valóban soha nem fog kiderülni.

2010. jún. 17. 12:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
De ha számodra kiderül, hogy nem tudsz, akkor az nagy szívás lesz. :D
2010. jún. 18. 11:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, h sztem a stewardessnek benne van a munkaköriében, ha ilyen kényszer leszállás van segítenie kell a gyerekeket, öregeket, úszni nem tudókat, ha úgy esik.
2010. jún. 18. 11:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Önműködően felfúvódó mentőmellényben bárki tud evickélni.
2010. jún. 18. 11:33
 7/8 anonim válasza:
Én hallottam még ilyet,hogy muszáj úszni tudni.Bár van benne valami,én is stewardess szeretnék lenni,nemrég kezdtem el tanulni és még én sem tudok úszni!
2010. dec. 17. 20:59
 8/8 anonim válasza:
Bocsi rosszul írtam:nem hallottam:)
2010. dec. 17. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!