Sokan lehetnek, akiknek van CE jogsija, de nem dolgoznak vele?
Írja minden cég, hogy csakis min. 2 év tapasztalattal keresnek.
Ennek ellenére felvesznek majdnem minden mazsolát is.
Azért sejtem, hogy rengeteg embernek megvan a jogsija, csak nem mernek, vagy akarnak ebben dolgozni.
Én úgy voltam vele, hogy a betanulás idejére nem is kértem volna fizetést.
Pár cégénél voltam, de betanítani nem nagyon akarnak.
Féltik a sofőröket, hogy lelépnek, ha betesznek melléjük egy kezdőt.
10-es: Az a napi 13 óra csak 8... és az a 300.000 pedig inkább 450-500.000, nyilván szörnyű a helyzet...
Senki nem mondja, hogy könnyű munka, de azért azt gondolom be lehet látni, hogy semmiért nem lehet hazavinni havi fél milliót...
12# ird mar le privatban ennek a cegnek a nevet, esetleg egy telefonszamot, ha igaz amit irsz en szivesen vinnrm a szekerüket...
Napi 8 oraban...
Köszi...
Oké, nem értek hozzá...
AETR-t meg értelemszerűen senki soha nem tarja be...
Kerlek ird mar le azta céget aki csak 8 oraban dolgoztat ennyi penzert..... vagy adj elerhetőseget....
Napi 13 óra munkaidőd lehet, amit meg lehet hosszabitani 2x 15 orára... sajnos ki van maxolva minden a hiány miatt... legalábbis nálunk...
Ezért szivesen mennék oda, amit irtál, hogy csak 8 óra ennyi penzert, de nyilván nem tudod csak muszáj volt okoskodni...
Még mindig varom a céged nevet, es a fönököd elérhetőségét.... szeretnék vele beszélni...
"A napi vezetési idő nem haladhatja meg a 9 órát, azonban hetente két alkalommal meghosszabbítható 10 órára. Egy héten 6 napi vezetési időszak lehet."
Nem egészen értem, hogy lesz ebből 15 óra.
19.
Akkor itt az alapokkal van baj, ha nem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!