Igorjjjj kérdése:
Gyalogos atkelőhelynel feljelentettek elakarjak venni a jogsimat ez most komoly?
Figyelt kérdés
Az eset ugy tortent ,hogy kozeledtem a zebrahoz kb 150mre mar lattam a gyalogost lassitottam kb 20 km/h ra nem lepett le a gyalogos igy nem alltam meg utannam jott a rendor es kb 5-6 percig kovetett es utana felkapcsolta a szirenat egybol feljelentettek nem is probalkoztak hrlyszini birsaggal most kaptam a levelett ,hogy 2 honapra elveszik a jogositvanyomat es 30000ft lehet e meg valamit csinalni???2018. jún. 1. 11:53
11/13 anonim válasza:
itt Újbudán a bevásárlóközpontok előtt lévő gylogátkelő helyek járdarésze kevelt beszélgető hely..aki ott a járdaszélen beszélgető, telefonáló, dohányzó,hányó versenyzők testbeszédéből átkelésre utaló szándékot vél felfedezni, annak gratula.
ott még a yard sem áll meg. aztán ha valaki nagyhirtelen elindul, akkor az satu.
mert az élet így működik..
13/13 A kérdező kommentje:
Minden reszlet igy tortent szerintem a lassitassal jeleztem ,hogy atmehet a zebran elottem , a rendoroket sem ertem miert joval kesobb alittotak meg es mert kovetek meg 5 percig.
2018. jún. 6. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!