Toncsi71 kérdése:
Mozgáskorlátozott parkolóban engedély nélkül parkolt az autóm és feljelentettek, milyen büntetésre számíthatok, vagy lehet-e fellebezni ha nem én vezettem az autómat?
Figyelt kérdés
délután 5 órátol ingyenes a parkolás,erre nem vonatkozik az időkorlát?2015. ápr. 7. 07:54
1/12 anonim válasza:
A mozgáskorlátozott parkoló 5 után is az marad.Nem értem a logikád, szerintem te sem.
2/12 anonim válasza:
Időkorlät arra hogy mozgässërült parkoló???
Add oda a csekket annak aki vezette az autót, fizesse ki ő, mæst nem tehetsz.
4/12 anonim válasza:
100 000 Ft. Ezért nem látsz túl sok embert ilyen helyen parkolni...
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.egyébként afeleségem volt a soför de én is ott voltam.
2015. ápr. 7. 08:41
6/12 anonim válasza:
Ha nem akarjátok kifizetni, le lehet dolgozni közmunkában, ezt az összeget konkrétan 2 nap alatt 2-szer 6 órában. Én is így szoktam.
7/12 A kérdező kommentje:
köszi,ez is jobb mint a pénzbüntetés,mert egy havi fizetésem 100.000ft
2015. ápr. 7. 08:48
8/12 anonim válasza:
A roki helyen parkolás 50.000 Ft, szabálysértési bírság külön kategóriába sorolja.Küldhetsz egy nyilatkozatot a hatóságnak, hogy Tanúk előtt kijelented, hogy nem te vezetted, ill. azt is, hogy ki vezette. A Te aláírásod, adataid, ill. a sofőr aláírása és adatai is szerepeljenek rajta.
9/12 anonim válasza:
Az nem mentesít a büntetés alól, hogy nem te vezettél.
Büntetéseket a tulajdonosnak postázzák, magán jellegű probléma, ha valakinek kölcsön adta az autót , és az illető szabálytalankodott. Esetedben ennek kevés is a jelentősége, hisz a feleséged vezetett, és ott voltál te is.
Mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyre időtől függetlenül csak az arra jogosult állhat be, azért büntetik szigorúan, hogy másnak "ne legyen kedve" oda állni.
Központilag meghatározott kvóta alapján büntetik, fellebbezni nincs sok értelme, legfeljebb részletfizetést kérhettek, vagy közmunka...
10/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2015. ápr. 8. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!