Toncsi71 kérdése:
Mozgáskorlátozott parkolóban engedély nélkül parkolt az autóm és feljelentettek, milyen büntetésre számíthatok, vagy lehet-e fellebezni ha nem én vezettem az autómat?
Figyelt kérdés
délután 5 órátol ingyenes a parkolás,erre nem vonatkozik az időkorlát?2015. ápr. 7. 07:54
11/12 anonim válasza:
Valahogy kimaradt véletlen a kommentemből, hogy engem anno 10 ezerre büntettek záróvonalért és azt az összeget konkrétan két nap alatt 2-szer 6 órában dolgoztam le a Fővárosi Állat és Növénykertben. Jó volt, őszintén mondom. Tetszett. Meg miután végeztem, bármeddig lehetett maradni, ingyen állatkertezés.
12/12 anonim válasza:
Mi lett a vége, kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!