Ki miről tanulta a kresszt?
Figyelt kérdés
Le szeretném tenni a kressz B kategóriát de mivel hogy sok féle anyag van a neten így nem tudom eldönteni hogy melyik a jó2018. máj. 28. 08:11
1/3 anonim válasza:
Abból tanulsz, ami neked szimpatikus, a KRESZ egy szabály gyűjtemény, amit ilyen-olyan módon a KRESZ könyvek írói megpróbálnak olvasmányosabban, szemléltető módon tálalni, de a lényege akkor is ez:
Ugyanaz:
Tanulni egyébként egy KRESZ könyvből érdemes, vannak különböző tesztek, de azokból nem tanulni kell, azok a megszerzett tudás ellenőrzésére valók.
2/3 anonim válasza:
Amúgy amelyik neked szimpi, de javaslom,hogy mindig másik oldalon gyakorolj. Ezt azért írom mert van azért hibás teszt pár oldalon és ugyan alap esetbe nem ilyenekből fogod tanulni,de hülyeség ne rögzüljön.
3/3 anonim válasza:
2. vagyok. Azt még leírom,hogy e-learning csináltam a kreszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!