Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van itt aki a kreszt online...

Van itt aki a kreszt online tanulta és ha igen akkor hogy tanulta jegyzetelt közbe?

Figyelt kérdés
2017. okt. 6. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem jegyzeteltem közben.

Végigpörgettem, megcsináltam a teszt végén a vizsgát. Amíg nem lett 90% felett, újraolvastam. Kivéve a műszaki részt, ott csak kiküzdöttem valahogy, hogy tovább jussak. Azzal senkinek nem okozok kárt, hogy nem tudom, miért eszik annyi olajat az autó. Viszont minden mást komolyan vettem és alaposan átrágtam magam rajta.

Elsőre sikerült 73 pontom lett.

Ne sajnáld rá az időt. Engem sem érdekelt, hogy más 3 nap alatt kész lett vele. Nem a sikéres vizsga volt a fő cél, hanem, hogy értsem, tudjam, és ha ehhez 1 hónap kell, legyen. De senkit nem veszélyeztetek egy jobb kezesnél, vagy a rendőri jelzéseknél.

2017. okt. 6. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Úgy tanuld, ahogy neked könnyebben megy, ha jegyzetekkel jobb, akkor nyugodtan jegyzetelj.

Az lenne az igazi, ha az online tananyag mellett még egy KRESZ könyvből is tanulnál, ugyanaz a tananyag, de mégis kiegészítik egymást

2017. okt. 6. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Könyvet tanultam meg először, utána az online-t, ott már tudtam mi az ami nehezen megy és arra koncentráltam. 3 hét alatt megtanulható így. Nagyon gyorsabban nincs is értelme, mert bizony az iskola nem fog továbbengedni akkor se, meg sok helyen eleve két hét mire kiköhögnek egy vizsgaidőpontot is. Tök mindegy, ha valaki meg tudja tanulni 3 nap alatt, utána meg a valagát vakarja 3 hétig.

Az e titános próbavizsgánál arra ügyelni kell, hogy valamivel könnyebb, mint az igazi vizsga, szóval amíg nem sikerül rendszeresen legalább 70 pontra addig még nem érdemes elmenni vizsgázni. A 3 pontos kérdéseket pedig rendszeresen hibapont nélkül kell teljesíteni, csak akkor garantálható, hogy a vizsga is sikerül.

Ha nem is tökéletesen, de sikeresen. Vannak ám olyan sunyi aljas kérdések benne, hogy hihetetlen, az a baj, hogy nem is teljesen a Kreszről szól az egész vizsga, hanem egy kicsit az IQ szintről meg az odafigyelésről is. De ezek mind 1 pontos kérdések, szóval annyi belefér, hogy elhibázd.

2017. okt. 6. 21:56
 4/5 anonim válasza:

Elsőre elolvastam, én jegyzet helyett képernyő képet nyomtam, de amikor a teszt kérdéseket gyakoroltam, tudtam már mi megy nehezen, mire mennek rá és azt kijegyzeteltem. Meg amik fontosak.

Túlkormányzás, hány cmt lóghat túl a rakomány, jobb bal oldalon ki mehet, sebesség korlátok, stb

2017. okt. 7. 21:38
 5/5 A kérdező kommentje:
na az ilyen iq-s kérdéseket utálom.
2017. okt. 8. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!