Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ki hogyan tanulta meg a KRESZ-t?

Ki hogyan tanulta meg a KRESZ-t?

Figyelt kérdés

Jövőhéten megyek vizsgázni. A próbavizsgákon 70-74 pontokat érek el, de minél többet csinálom, annál jobban olyan érzésem van, hogy nem tudok semmit.

Gyakorlatilag az egész könyvet kellene tudni kívülről.

Ki milyen módszerrel tanulta meg?

2018. jan. 7. 17:44
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Ez most komoly? A kresz tök logikus, mit akarsz rajta tanulni? Bemagolod kinek hol van elsőbbsége? Az remek lesz, ha így ülsz autóba.
2018. jan. 7. 17:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Én már kiskoromtól tanultam.
2018. jan. 7. 17:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Tanfolyamon az előadásokat hallgatva, és KRESZ könyvből.

Online tanulva is ugyanaz a "titok", a logikát kell megérteni, amire a szabályok épülnek, és ha az megvan, nem nehéz.

Nem az a lényeg, hogy a már látott kérdésekre tudsz válaszolni, hanem az, hogy a szabályok ismeretében bármilyen forgalmi helyzetet "meg tudsz fejteni".

2018. jan. 7. 18:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha figyelsz az órákon, akkor a könyvet ki sem kell nyitni.

Én csak a programmal gyakoroltam meg figyeltem órán és sikerült.

2018. jan. 7. 18:24
 5/10 anonim ***** válasza:
1 hónapon keresztül napi 10órába így is kaptam olyan kérdést amit addig nem :) azok sikerültek is, 75/73, túl stresszeltem. Amúgy még mindig csinálok kresz teszteket, mobilra le van töltve és ha várok dugóba vagy bárhol tesztelem tudásom.
2018. jan. 7. 19:34
 6/10 anonim ***** válasza:
39%
a nejem még könyvet se vett, csak cd-n tanult, még tanfolyamra se járt (online)... az összes vizsgája elsőre meglett, pedig még kenőpénzt se adott senkinek...
2018. jan. 7. 20:08
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2018. jan. 7. 20:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Én már úgy 7-8 évesen kaptam egy gyerekeknek szóló könyvet a közlekedési szabályokról, azt előszeretettel forgattam és utazás közben is téma volt a közlekedés, a szabalyok a családban. Kis házi KRESZ-parkot is csináltunk a többi sráccal a lakótelepen. Amikor aztán eljött a B kategoria ideje, már az alaplogika rég megvolt, csak a részletszabályokat kellett megtanulni.
2018. jan. 7. 20:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Én például kiskorom óta olyan voltam, hogy ha autóban ültem utasként, akkor a sofőr minden mozdulatát figyeltem, szinte együtt vezettem vele gondolatban. A szabályokat, mire a sofőrsuliig jutottam, tudtam tökéletesen, csak az életszerűtlen dolgokat kellett megtanuljam, amelyeknek úgysem veszed hasznát soha. Mivel nagyon motivált voltam, könnyen tanultam, és minden nap órákat nyomtam a teszteket.
2018. jan. 7. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Én online tanultam, éjjelente mert napközben nemtudtam. Elolvastam egy modult figyelmesen, majd a modulzárot addig töltöttem míg nem ment jól. Kitartás és hajrá ☺️ Van fb csoport, ha gondolod írj... :)
2018. jan. 8. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!