Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ti mi miatt buktatok meg a...

Ti mi miatt buktatok meg a forgalmi vizsgán?

Figyelt kérdés
2018. máj. 2. 12:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nagyon ideges voltam s emiatt elnéztem pár dolgot. Másodjára azért már nem, gyakorlottabb is voltam akkorra.
2018. máj. 2. 12:59
 2/13 anonim ***** válasza:
38%
mert nem fizettem le a vizsgabiztost
2018. máj. 2. 13:13
 3/13 anonim ***** válasza:
26%
Ez egy diszkriminatív kérdés, kirekesztő azokkal szemben, akik nem buktak meg a forgalmi vizsgán.
2018. máj. 2. 13:26
 4/13 anonim ***** válasza:
18%

Nem buktam meg.

Semelyiken.

2018. máj. 2. 13:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem buktam meg, de felsorolt pár hibát, pl túl gyorsan érkeztem a körforgalomba, egy fokozattal lejjebb kellett volna valtanod a vasúti átjárón áthaladáskor és a parkolásnál is állhattak volna közelebb a padkához. Ilyenekbe kötött bele a vizsgabiztos.
2018. máj. 2. 13:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Tükörből tolatás miatt.
2018. máj. 2. 13:40
 7/13 anonim ***** válasza:

Engem az oktató zavart meg. Mi amikor gyakoroltunk már vizsgára, akkor nem a megadott fix útvonalakat vettük át, hanem mentünk a városba és érintettük azokat a részeket ahol vizsgán kell mutatni valamit, például tolató parkolás, vagy megfordulás, vagy párhuzamos parkolás stb... Amikor már vizsga előtti utolsó alkalom volt akkor az oktató elvitt 3 olyan útvonalra a sok közül ami elő volt írva csak hogy legyen némi rálátásom és akkor az vizsga volt szinte csak nem hivatalos. Tehát ő mondta hogy csak azt fogja mondani merre menjek és nem fog segíteni se parkolásnál se semminél, csak akkor fog szólni ha hibázok, de akkor nincs bukás hanem folytatjuk tovább.

Lényeg hogy vizsgán pont azt az út vonalat húztam amin voltunk és jól ment. emlékeztem is merre kell menni, de mondta a vizsgabiztos hogy nem tudja hogy gyakoroltunk eddig, de nem is érdekli, ha tudom is hogy merre kell menni, mikor milyen kereszteződésnél hova kell menni, ne önállóan tegyem hanem hallgassak az oktatóra mikor mit mond hogy merre menjek, és az oktató utasítását csak ő mint vizsgabiztos bírálhatja felül stb... Mentünk is, oktató szépen mondta viszont volt egy kereszteződés ahol tudtam én is hogy jobbra kell menni, de az oktató azt mondta balra, visszakérdeztem, és mondta hogy balra. Vizsgabiztos nem szólt semmit, mert szerintem elvolt kalandozva, jó hát balra mentem. Akkor a vizsgabiztos szólt hogy álljak félre, van bőven hely, és megkérdezte hogy miért erre jöttem. Mondtam mert az oktató mondta hogy balra, holott tudtam én is hogy jobbra kell menni, de mondta hogy oktató szavára hallgassak ne az én emlékemre. Oktató meg elismerte hogy ő nézte el a papírját ő hibázott, így mondta a vizsgabiztos hogy akkor semmi gond, menjek tovább és mondta hogy ne is menjünk el arra hanem menjünk a belváros felé mert ott is van olyan párhuzamos parkolás amit az eredeti helyen kellett volna csinálni, így ott is megtudjuk csinálni azt, és ő arra kíváncsi az hogyan megy, és ha minden oké akkor főúton vissza a kiindulási ponthoz mert annak már nem látta értelmét hogy kis utcákba mászkáljunk mert látja hogy az a része nekem teljesen jól megy, és idővel is elvoltunk csúszva mert vizsga kezdetén elénk állt egy másik tanuló és miattuk csúsztunk 5 percet mert lerobbant az autójuk.

A lényeg hogy mentem amerre mondták, de mivel ideges lettem, mert azt hittem most direkt szívatnak, meg nem koncentráltam eléggé, sikerült elszúrnom a parkolást. Annak ellenére hogy a vizsgabiztos látta rajtam hogy izgultam megengedte hogy még egyszer próbálkozzak tiszta lappal, oktatóm mondta hogy ez nagyon ritka eset. Megpróbáltam 100% os lett. Amikor már mentünk vissza, előre örültem hogy sikerült, és bizony ott csesztem el hogy hamar örültem körforgalomnál túl gyorsan akartam behajtani ráadásul oktatómnak vész fékeznie kellett mert baj lett volna, és mondta a vizsgabiztos hogy tényleg nagy kár pont a célba elhasalni, de mondta hogy ezt semmi szín alatt nem nézi el, nagyon sajnálja de készüljek pótvizsgára.

Akkor nagyon mérges voltam, és pótvizsgán szintén kifogtam ugyan ezt az útvonalat, oktatóm már nevetett, másik vizsgabiztos volt, állítólag a legszigorúbb azok közt akik szoktak jönni, mivel a vizsgabiztos kiszállt vizsga előtt telefonálni odasúgta az oktató hogy ő a legkeményebb, nagyon nehéz neki megfelelni szóval ügyesen.

Megcsináltam, mindent, nem izgultam, visszaértünk oda ahova kellett, vizsgabiztos annyiban értékelte hogy lehetnék picit rugalmasabb sofőr is, de bízik abban hogy ha lesz elég rutinom akkor nem lesz később baj, meg annyiba kötött bele hogy oldaltávolságot jobban is tarthatnám nehogy egy kinyíló ajtót lerántsak onnan, de ennek ellenére megadta a megfeleltet, mondta hogy emiatt nem buktat senkit, főleg ha csak egyetlen egy bakit vét ami még elfogadható kis hibapontnak.

2018. máj. 2. 13:52
 8/13 anonim ***** válasza:
én adtam neki egy Deákot, így neki is jobb kedve lett, meg nekem is :D természetesen bukásról így szó sem volt :D
2018. máj. 2. 14:20
 9/13 anonim ***** válasza:
"Akadályoztam a forgalmat"😀 Szakadó hóban óvatosan hajtottam be körforgalomba, nem mertem záróvonal előtt előzni, és egyéb hihetetlen indokok miatt.
2018. máj. 2. 15:33
 10/13 anonim válasza:
A vizsgabiztos már az induláskor megmondta, hogy neki el kell mennie. Be is fejeztük félidőre a vizsgamenetet.
2018. máj. 5. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!