Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van ott olyan akinek nem...

Van ott olyan akinek nem elsőre lett meg a forgalmi vizsgája?

Figyelt kérdés
Sajnos elsőre nem sikerült, nagyon ráparaztam a dologra... Ti hogy készültetek rá illetve miben volt másabb tobbedszerre vizsgázni, mint elsőre? Nem izgzltatok annyira? Vagy megjobban izgzltatok? Meséljetek, bármi érdekel.
2018. márc. 21. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Másodjára lett meg. Semmi különöset nem csináltam, még gyakoroltam egy ideig és igyekeztem nem izgulni :) Tudtam, hogy nem vagyok béna, csak hát mégis, forgalom, mindenfelé figyelni, bele kell jönni.

Az izgulás nem feltétlenül számít, én a rutinvizsgámon azt se tudtam, fiú vagyok vagy lány, még vizes is volt az út (ez kezdőként és motorral sokat számít, főleg, hogy a vizsgában olyan erős fékezés is szerepel, amekkorát talán soha többé nem csináltam), mégis meglett.

2018. márc. 21. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Inkább úgy kérdezd, van-e, akinek már az első vizsgája meglett, az a ritkább. :D

Általában én a vizsgákon nem, de előtte rettenetesen idegeskedem, nem alszom, nem eszem, de ahogy elkezdődik, megszáll a nyugalom. Most is így volt az elsőn, de másodjára mentem csak át.

A KRESZ és az elsősegély is sikerült első alkalommal, reménykedtem hogy ez is fog, pedig vizsgán végig esett az égi áldás, de sokat vezettem esőben is így nem estem (csak egy kicsit :D) kétségbe.

Tök jónak éreztem, végigvezettem, viszont már előtte felkészítettek lelkiekben, hogy főleg a nagy városokban az első bukta szokott lenni általában, de reménykedtem azért a végéig, mert úgy hallottam, ha bukik valaki, akkor helycsere van az oktatóval azonnal.

Amikor visszaértünk először csönd.. majd mondja hogy megbuktam. Fejemben kékhalál, nem értettem a miértjét. Fúh. Otthon megvizsgáltam a papírt, behúzott olyanokért hibavonalat amit nem is csináltam (pl. kétszer javítottam parkolásnál, mikor ez nem igaz, meg a szokásos nem nézem eleget a tükröt dolog, amit mindenkinek behúznak stb..) és így túlmentem a tíz hibaponton...eggyel. Minő véletlen.

Másodjára idegroncs voltam, a bukás érzése miatt, amit az ominózus vizsgáig hál'istennek nem tapasztaltam... magamra sem ismertem, remegett kezem lábam, a vezetésem szerintem nem volt olyan jó, az első vizsgát jobban megadtam volna magamnak, de sikerült.

2018. márc. 21. 22:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, nálam is behuzkodtak olyanra vonalat amire direkt figyeltem hogy meglegyen pl a tükrök :(
2018. márc. 22. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!