Nektek volt autóbalesetetek? Vétlenek voltatok vagy ti voltatok a hibás?
Kamukérdés?? Ha boltbaentünk nem szoktam bekötni magam, de most bekötöttem magam szerencsére, mert arra hátha vannak rendőrök. Amikor belehajtott az árokba meg éppen ittam, mert a boltban vettünk egy enetgiaitalt.
De kamu, ugye??? Ki írt ilyet, hogy egyszerre csináltam? Amúgy is 5 mp bekötni magam. Azt csak azért írtam, mertha nem vagypk bekötve, kizuhanok, rám esik a kocsi, nem élem túl, de minimum maradondó károsodás Fejjel lefele lógtunk.
Fejen állva csúszott 200 métert?!
Mennyivel mentetek?
Nem lehetsz hibás, ha nem is te vezettél. A szüleid tényleg nem normálisak. Itt egyértelműen az öcséd volt a hibás. Te nem oktató vagy, hogy bele kellett volna nyúlnod a kormányba. Rá lehet fogni sokmindenre, útvonalra vagy akármire, de ez nem változtat a helyzeten. Akkor ilyen alapon az én balesetemnél a lámpa a hibás, mert pont akkor váltott sárgára :D
Nekem volt, kettő is:
Nekimentem a parkolóházban egy oszlopnak. A legfelső szinten egy lámpaoszlop alján lévő kiálló résznek. A hátsó sárvédőm behorpadt elég rendesen. Itt másik autó nem volt érintett.
Megálltam a sárgánál és pár másodperc múlva hatalmas csattanás, a mögöttem jövő belémjött hátulról. A másik autó eleje totálkáros lett, nekem csak kicsit horpadt be a hátsó lökhárítóm. Hivatalosan vétlen voltam, de én is hibásnak éreztem magam. Szerintem át kellett volna menjek azon a sárgán, de a mögöttem jövőnek már egyértelműen piros lett volna és még át akart jönni utánam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!