Ilyenkor ki a hibás?
Én 20:15re ott voltam a buszmegállóban.
A buszomnak 20:29re kellet volna oda érnie.
A busz már 20:24kor ott volt és még nem is lasitott hogy van e valaki a buszmegallóban.
Ilyenkor én vagyok a hibás hogy akkor meg nem áltam ki, vagy a sofőr aki nem tartotta a menet rendet.
(Azert voltam 15re a megállóban mert edzésen voltam.)
Saját magaddal szembe, azaz magaddal szembe te vagy a hibás, mert ugyan ott voltál, de mégsem, azaz hiába voltál ott ha nem álltál oda ahol láthatott volna a sofőr. basszus megtettél valamit de nincs neki hatása. Mindig úgy cselekedj , hogy annak hatása is legyen. (Szerintem)
Igen, a sofőrnek be kellene tartania a menetrendet, de ha te lettél volna a sofőr helyében, te mit tettél volna, ha miután odaérsz látod, hogy felesleges megállnod mert nincs senki a megállóban és a megítélésed szerint annak környékén sem láttál senkit.?
1. Mit keres a busz :24-kor a megállóban, ha :29-kor kell indulnia?
2. Miért nem lassít le annyira, hogy aki a megálló várótermében van, azt láthassa?
3. Miért vannak még mindig olyan várótermek, ahonnan nincs rálátás az érkező buszra?
Szóval bocs, de itt nem a júzer a hülye, aki negyed órával előbb kimegy a megállóba és urambocsá addig is ülne a szélvédett váróban.
Csak jelezném, ha utazni akarsz, azt azzal jelzed, hogy felállsz a helyedről a buszmegállóban.
A sofőrnek nem kötelessége mindenkitől kérdezgetni, hogy akar-e utazni.
Nagy a képernyőd egy kicsit!
5 perc a köztes megállónál meg nem reklamáció tárgya.
TE.
ÖT perccel HAMARABB nem lehetett a megállóban.
BKV esetén 2 (KETTŐ) esetén a legközelebbi megállóban várni kell.
"ÖT perccel HAMARABB nem lehetett a megállóban. "
Milyen álomvilágban élsz te? :))
Tedd fel magadnak a kérdést előszőr. Mi a cél felszállni a buszra, ott voltál mikor jött a busz igen, megállt a busz nem, kinek kellet volna megállitani a buszt hogy felszállj a buszsofőrnek.
Helyedbe utána futotnék es megdobálnám kakival az ilyet
"Milyen álomvilágban élsz te? :))"
Kb a BKV diszpécser állíttatja le a járművet és büntetés terhe mellett kell betartani.
TE hol élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!