Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szakszervizben átvizsgáltattam...

Cobain kérdése:

Szakszervizben átvizsgáltattam az autót (Corolla Verso), mielőtt megvettük. Három hónappal később eltörik a bal féltengely,145. 000 forintos javítás. Ilyenkor hibás-e a szerviz?

Figyelt kérdés
Ilyenkor nem vonható felelősségre a szerviz, hogy miként vizsgálták át az autót? Ez látható lehetett már korábban vagy sem?

2017. szept. 28. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem,ha másnap szétment volna azért sem vállalnák a felelősséget mivel nem adnak rá garanciát.
2017. szept. 28. 18:07
 2/5 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Nem ismerem a Corolla Versot, de előfordulhat hogy ezt nem láthatod sehogy. Az enyém féltengelyén egy helyen gyárilag van egy gumigyűrű ami alatt szépen elrohad és 15+ évesen bármikor törhet. Ezt egy átvizsgáláson nem lehet megállapítani.

Ha már kifizetted a javítást, légyszi ne kutass az interneten hogy mennyiből úsztad volna mert, mert leszúrod magad.

2017. szept. 28. 19:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyen hibát, anyagfáradást nem fognak neked kiszúrni, ez hiú ábránd. Nem garis autóval pedig kerüld a márkaszervizeket, mert aranyáron dolgoznak és egyáltalán nem jobban, mint a márkafüggetlenek.
2017. szept. 28. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Két ok miatt sem hibás a szerviz. 1., 3 hónap telt el a vizsgálat óta. 2., Törés bekövetkezhet anyagfáradás miatt, vagy okozhatja egy nagyobb kátyú is, amibe belementél.

Jövőbe sajnos a legprofibb szerviz sem lát.

2017. szept. 28. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Az első generációs Versok már 16 évesek is elmúltak.

Miért csodálkozol egy féltengely törésen?

2017. szept. 29. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!