A magyar emberek miért ilyen bunkók?
Az eset a következő. Éppen egyik barátomért mentem munkába, azonban a környéken minden parkolóhely foglalt volt, így hát felhajtottam egy társasház garázsa elé. Nem szálltam ki az autóból, ott várakoztam kb. 3 percig. De persze hogy amilyen szerencsétlen vagyok, pont abban a 3 percben jött oda valaki, aki pont a mellettem levő garázsba akart behajtani. Észleltem a problémát hogy nem biztos hogy elfog férni mellettem, mivel valóban nem középen álltam, hanem kissé keresztbe, hiszen csak úgy hirtelen feltoltam a garázs elé, mivel azt hittem hogy két percen belül már itt sem vagyok. Mondjuk ennek ellenére azért feltudott állni ő is normálisan. Leengedtem az ablakot mondtam hogy elnézést, csak vártam valakit, de elállok a pillanaton. Erre ő odajön, és elkezdi hogy jobb is hogy eltakarodok a ku*va anyámba, meg mit képzelek egyáltalán hogy egy társasház garázsa elé beállok, és amúgy is hogyan tudok ilyen szarul parkolni, meg hány éve kaptam a jogsim stbstb. Visszaszóltam utánna, hogy most az hogy jön ide hogy hány éve kaptam jogsit, nem azért álltam fel így mert nem tudok parkolni, vagy mert lusta lennék, csupán hirtelen nem találtam máshol helyet, és azt hittem hogy 2 percben belül már itt sem vagyok. Na erre ő megint elkezdte a magáét, aztán elhajtotta és átálltam máshova. Persze amikor már kitolattam, pont jött az ismerősöm. Hát mondom még ilyet, ilyenek is csak velem történnek :D
Igazából tudom hogy nem kell az ilyenekkel foglalkozni, és persze mit várok ha én voltam a hibás, de hát elnézést kértem, mondtam hogy elállok azonnal, miért kell még az édesanyámat is szidni. Nem értem. Nektek mi a véleményetek az esetről?

Nem biztos, hogy bunkó...
Elhiszem, hogy te akkor jártál ott először és csak 3 percet álltál ott.
De lehet, hogy az illető nap mint nap arra megy haza, hogy valaki elállja a bejáratot. Aztán egy nap látja hogy az ott álló kocsiban benne van a sofőr is -így aztán az összes eddigit egyben rázúdítja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!