A magyar emberek miért ilyen bunkók?
Az eset a következő. Éppen egyik barátomért mentem munkába, azonban a környéken minden parkolóhely foglalt volt, így hát felhajtottam egy társasház garázsa elé. Nem szálltam ki az autóból, ott várakoztam kb. 3 percig. De persze hogy amilyen szerencsétlen vagyok, pont abban a 3 percben jött oda valaki, aki pont a mellettem levő garázsba akart behajtani. Észleltem a problémát hogy nem biztos hogy elfog férni mellettem, mivel valóban nem középen álltam, hanem kissé keresztbe, hiszen csak úgy hirtelen feltoltam a garázs elé, mivel azt hittem hogy két percen belül már itt sem vagyok. Mondjuk ennek ellenére azért feltudott állni ő is normálisan. Leengedtem az ablakot mondtam hogy elnézést, csak vártam valakit, de elállok a pillanaton. Erre ő odajön, és elkezdi hogy jobb is hogy eltakarodok a ku*va anyámba, meg mit képzelek egyáltalán hogy egy társasház garázsa elé beállok, és amúgy is hogyan tudok ilyen szarul parkolni, meg hány éve kaptam a jogsim stbstb. Visszaszóltam utánna, hogy most az hogy jön ide hogy hány éve kaptam jogsit, nem azért álltam fel így mert nem tudok parkolni, vagy mert lusta lennék, csupán hirtelen nem találtam máshol helyet, és azt hittem hogy 2 percben belül már itt sem vagyok. Na erre ő megint elkezdte a magáét, aztán elhajtotta és átálltam máshova. Persze amikor már kitolattam, pont jött az ismerősöm. Hát mondom még ilyet, ilyenek is csak velem történnek :D
Igazából tudom hogy nem kell az ilyenekkel foglalkozni, és persze mit várok ha én voltam a hibás, de hát elnézést kértem, mondtam hogy elállok azonnal, miért kell még az édesanyámat is szidni. Nem értem. Nektek mi a véleményetek az esetről?

Figyelj ,te jartal 'tilosban' szoval jogos volt a reakcioja,mert a garazsbeallo az nem parkolohely, tilos ott megallni.
Gondolom mar sokszor megesett vele, hogy ki akart allni es "csakotpercre" valaki odaallt el is tavozott a kocsitol , es ezert elkesett valahonnan. Most talalt valakit akin kitolthette a duhet.

Persze, kétségtelen hogy én voltam a hibás. Csak miért nem lehet az ilyeneket nyugodtan kezelni? Főleg amikor előre bocsánatot kértem, és mondtam hogy elmegyek.
Tudjátok én csak a káromkodást, meg a másik szidalmazását nem értem. Miért nem lehet normális emberek módjára elintézni? Rengeteg ismerősöm van aki vezetés közben mást sem csinál csak a másikat szapulja, könyörgöm akkor miért ül autóba? Lehetnénk kicsit toleránsabbak egymással. Az én kapufelhajtóm elé is beálltak már párszor, de sosem csináltam belőle gondot, mivel a sofőr mindig kapcsolt, és elállt onnan. Na persze lehet hogy csak én vagyok ilyne vajszívű. :D

Gondolom nem egy 4 ajtós gardróbszekrény vagy, különben ilyen stílusban nem beszélt volna senki.
Sajnos, ilyen pár emberke, ha látja, nincs komoly tétje az anyázásának, és még tudja a frusztrációit is kiélni valakin, akkor ad a helyzetnek.

Én épp le akartam parkolni balra 90 fokban, de elrontottam az ívet meg jó szűk is volt, ezért visszatolattam és megálltam megnézni 10 másodpercre a sort, hogy esetleg nincs-e szélesebb hely is odébb.
Ennyi idő alatt már odajött egy autós leszólni aki épp állt kifele a parkolóból, hogy minek állok meg a megállni tilosban, húzzak már el onnan (mert jobb oldalon megállni tilos tábla volt, igaz neki nem voltam útban). Inkább átmentem a másik utcába...
Körülbelül ennyi türelem van az emberekben.
Mondjuk őt megértem, mert biztos sok paraszt odaparkol a behajtóra és megunta már azért ordított le téged.

Nezzuk masik szemszogbol : ha emberunk szepen illedelmesen szol ,akkor azt a bunko garazs ele allo gyengesegnek veszi es elkuldi az anyjaba :hogy mit pattogsz oregem mi a problemad nem tudsz varni ,verjem beled, stb stb..
Na ezert inditanak egybol anyazassal bunkon az emberek,mert megtapasztaltak a masik oldalt is, ahol csak ezt a nyelvet beszelik, es ne gondoljuk ,hogy ez latszik barkin is ,mert normal kinezetu nok ,ferfiak ,oregek is egojuk es velt jogaik elleni sulyos tamadaskent kezelik az illedelmes kerest idehaza.Az gyoz aki gyorsabban és nagyobbat 'ut' ,ennyi a titok ,es ezt alkalmazzak.

nem jártál tilosban. KRESZ szerint kapubejáró előtt nem tilos megállni, csak várakozni.
az emberek többsége türhő, nincs mit tenni.
szerintem ha valaki a kocsiban marad és rögtön odébb áll ha kell, azzal nincs semmi problem. inkább a veszvillogoval parkoló majmokat kéne fültövön baszkodni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!