Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehet e vezetni igy?

Lehet e vezetni igy?

Figyelt kérdés
a helyzet az hogy szallagszakadásom van mar november 16ota es most 21-en vennek le a jarogipszemet viszont nekem 200km ert kb lekene vezetnem a rendor megbuntethet azert mert gipsz van a labamon es ugy vezetek?

2017. dec. 15. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne a rendőr miatt aggódj szerintem.
2017. dec. 15. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem fogsz sokáig vezetni. Főleg ha a jobb lábadon van.
2017. dec. 15. 19:48
 3/7 A kérdező kommentje:

tudom hogy nem csak a rendor miatt kell aggodnom mert faj mar egy jo ideje de nincs valasztasom muszaly vezetnem mertmas nem tud

a bal labamon van a gipsz de a kuplung lenyomasa emiatt valamikor nehezkees

2017. dec. 15. 19:52
 4/7 A kérdező kommentje:
mert igazabol a gipszelo azt mondta hogy vezethetek igy is de o nem rendor es a rendor belekothet a vagysem?
2017. dec. 15. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

A rendőr a sima igazoltatás során ki se szállít, belátni meg nem fog a lábadhoz.

Egyébként meg orvosi igazolás kell róla, hogy vezethetsz így is és azt felmutatni, ez a hivatalos menete.

Ugye milyen szar az automata váltó ilyenkor... Ja nem.

2017. dec. 15. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Így van, ha a háziorvos ír egy papírt, hogy vezethetsz, akkor a rendőr ebbe nem fog belekötni. (Feltehetőleg enélkül sem, de mit lehet tudni.)

Láb nélküli emberek is vezethetnek, meg félszeműek is bizonyos esetekben, csak orvosi papírok kérdése.

Amúgy én sem javasolnám a vezetést, de ezzel te is tisztában vagy, úgy látom.

Ha bírni fogod, és nincs más megoldás, akkor nekiindulsz, lehetőleg nem a legnagyobb forgalomban, olyan sebességgel, hogy ne nagyon kelljen hirtelen kuplungolni, és ennyi.

2017. dec. 16. 09:59
 7/7 A kérdező kommentje:
koszonom szépen a valaszokat :) megprobalom akkkor ezt az orvosi papiros dolgot :)
2017. dec. 16. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!