Ez most önreklám?
Nem ilyen. Egy tapasztalt sofőr egy átlag sofőr, aki jól vezet - ez pedig egy olyan sofőr, aki olyan feltételek mellett vezet, amilyent a sofőrök 99%-a soha nem tapasztalhat meg.
Ezzel az erővel bármelyik F1 pilóta leggyorsabb körét felrakhatnád, hogy "így vezet egy tapasztalt sofőr".
Ez nem önreklám.
Ezt most találtam az interneten és nagyon megtetszett.
Egyébként benne volt a videó készítője a híradóban is, hogy autók között szlalomozva száguldozott végig Pest belvárosában. Aki nem a hírnév miatt csinálta, hanem ezzel szeretné felhívni azoknak az autósoknak a figyelmét, akik nem képesek elsőbbséget adni nekik.
"Ez nem önreklám. "
Oké.
"Egyébként benne volt a videó készítője a híradóban is, hogy autók között szlalomozva száguldozott végig Pest belvárosában. "
Ez a dolga. Én kb. 15 évig csináltam ezt.
"azoknak az autósoknak a figyelmét, akik nem képesek elsőbbséget adni nekik."
Azért ennek az éremnek két oldala van!
Mert legtöbbször nem szándékos a civil sofőr bénázása!
# 5/6 Időpont ma 20:50
Na ez tudás!
Igen, a mentősök talán a legjobb sofőrök, ők minden nap ezt csinálják, kb 10 dologra kell egyszerre figyeljenek, és előre kell gondolkozni, közben pedig bármelyik pillanatra számíthatnak rá, hogy egy gyalogos, biciklis vagy autós csak úgy elékerül :D
Az Audis videó pedig évek óta kedvencem. Az egy dolog hogy mekkora mentés volt, de közben a zene ami megy a rádióban... Elképesztő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!