Tapasztalt sofőrök! 6 hónapja lett megvéve az első autóm. Megszokott utvonalakon jarok es kesz. Hogyan valtoztathatok ezen?
Mitől félsz? Vagy a jogsid csak adott utakon érvényes?
Az országban mindenhol ugyanazok a szabályok, legrosszabb esetben eltévedsz egy kicsit és akkor mi van?
Eddig ha mentem hosszabb utakon ami nem ismert csak bnommel mentem mert ugye GPS Navigacio nem megy hogy figyeljem azr is plusz a sávokat..tablakat. vagyis GYAKORLAS KERDESE szerintem. Kerlek segitsetek. MINDEZT A BNOM TUDTA NElkul akarnam mert szivinfarktust kapna ha megtudná
. ...
Vagy kisebb táv legyen elsore ami teljesen uj de probatétel is egy5
Igazad van
... sajat magam húzom h nem megy meg ilyenek
Nem tudom miert kevered a 2 dolgot.
En csupan egy egyszeru kerdest tettem fel hogy hogyan kezdjem el.
En sem tudom elkepzelni egy ilyen bunko trollnak hogyan lehet baratnoje. Mar ha volt. :D
Ne haragudj, de szerintem valami lelki szakember kellene neked.
Akárhányszor mentem új helyre, persze kicsit izgultam, de félni???? Az már túlzás. Jártunk versenyekre, volt, hogy eltévedtünk, kérdezni kellett, stb. De nem remegett a lábam, hogy jaj Debrecenben kell vezetni, de én meg Kecskeméten lakom, most mi lesz?
Mi lenne? Ahogy mondták, a szabályok ugyanazok (Skóciában is), max eltévedsz, de majd visszatalálsz.
Ne haragudj hogy ezt mondom, de szerintem túl sokar görcsölsz és töketlen vagy. Azt még megértem ha gps nélkül rosszul tájékozódsz és ezen szeretnél változtatni, de hogy a képedbe nyomott gps-re nem mersz ránézni mert félsz hogy leesel az útról, na az már meleg... Tükröt hogy nézel?
Fölösleges stresszelni, ha elnézed a sávot, akkor 2 megoldás van.
1: tovább mész, a következő lehetőségnél megfordulsz (vagy kis utcán átcsapsz)
2: kiteszed az indexet (kormány bal oldalán lévő kar) és megvárod míg beengednek
"En csupan egy egyszeru kerdest tettem fel hogy hogyan kezdjem el."
Mondjuk indexelsz, és lekanyarodsz a megszokott útról. Szerintem kezdésnek nem lesz rossz.
És amikor annó a megszokott utakon mentél először??? Az hogy volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!