Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Tapasztalt sofőrök! 6 hónapja...

Tapasztalt sofőrök! 6 hónapja lett megvéve az első autóm. Megszokott utvonalakon jarok es kesz. Hogyan valtoztathatok ezen?

Figyelt kérdés
Tehat en félek uj utakon. De elhataroztam magam hogy GPS-el elmegyek oda ahol vettuk a kocsit majd vissza. Ez 55 perc meg vissza is. Szerintetek ez jo kezdés? Elso utam lenne ami tavoli es egyedul. Vagy hogy csinaljam?

2017. márc. 6. 02:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom miert kevered a 2 dolgot. "

Hát, figyelj, a nők általában nem buknak az olyan hapsikra, akikben annyi önállóság sincs, hogy egyedül elmenjen vezetni.

Márpedig ez a kérdésed alapján bárki azt gondolná rólad, hogy egy beszari, életképtelen nyomorék vagy. Egy normális férfi ilyen kérdést nem tesz fel.

Ezt csak azért írom, hogy érezd, hogy a hozzáállásoddal van a baj. Nem sértegetés volt a cél.

2017. márc. 6. 09:53
 12/14 anonim ***** válasza:

A te problémád tipikusan olyan dolog, ami javarészt fejben dől el.

Orvoslása egyszerű: Ülj be a kocsiba, indíts, és menj! Bele a sűrűjébe. Gps nálad lehet, de be ne kapcsold, csak ha végképp nem tudod hol vagy. Aztán csináld ezt meg holnap, holnapután, jövő héten, stb...

2017. márc. 6. 13:17
 13/14 Beviz Elek ***** válasza:

Ez nem is olyan rossz ötlet, persze 0 helyismerettel ne akarj időpontra egy ismeretlen helyre menni... Ezzel a módszerrel szoknád a forgalmat, nem azon izgulnál hogy a gps által jelölt vonalat kövesd, tehát magát a vezetést gyakorolnád, nézelődhetnél, és hidd el jobban rögzül így a környék. Menj el, fedezz fel, másik úton próbálj visszajutni (táblák+megérzés).

2017. márc. 6. 14:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Mindig kicsit térj el tőle, egy-egy utcával tömbbel előbb/később kanyarodj. Nem kell egyből Timbuktuba menni.

GPS csak arra az esetre legyen ha nagyon gáz a szitu. Jól sejtem hogy nem jó a térképmemóriád? És ezért félsz?

Egyébként ez csak úgy alakul ki ha mész. Eltévedni nehéz, földútra ne menj le és kitáblázatlan helyekre se.

Mielőbb jobb megszokni hogy változatosan közlekedsz mert ha pl feltúrják a környéket, lezárás van, akkor pánikhelyzet van pedig csak haza akarsz jutni :)

2017. márc. 6. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!