Szerintetek az tapasztalt, rutinos sofőr aki már 1000 feletti kilométert vezetett? Vagy mennyi számít rutinosnak?
Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 15:42
1/9 anonim válasza:
Az még semmi még 99000 km-t letekersz na akkor már valami tapasztalatod lesz!
2/9 anonim válasza:
Valamit biztos tapasztalt 1000 km alatt is. ☺
3/9 anonim válasza:
1000 km az semmi, aki 100000 levezet, annak már van valami rutinja, tapasztalata.
4/9 anonim válasza:
Micsoda? 1000 km után?
100.000 km után szokták mondani, hogy viszonylag rutinos sofőr valaki.
5/9 Amado atya válasza:
Egymillió kilométer közelében járok, erre már lehetne azt mondani, hogy "tapasztalt", de az élet nagyon sokszor meg tudja cáfolni ezt a kijelentést.
6/9 anonim válasza:
1000 km semmi igazból - mondjuk ha ki kell fizetni a költségét, akkor nem két fillér, de vezetési rutinnak én nem nevezném.
Engem apám pl. nem engedett egyedül vezetni az első 5000 km-en.
Így, hogy levezettem nagyjából 300.000 km-t az elmúlt 9 évben már merném magamat rutinosnak mondani.
2-3 év és nagyjából 100e km kell a rutin megszerzéséhez - és ez nem csak a nyári autózgatást jelenti, hanem minden évszakban, mindenféle körülmények között. Mert ugye ha tudsz menni száraz aszfalton nem jelenti azt, hogy majd hóban és jégen sem lesznek problémáid.
7/9 anonim válasza:
1000km az semmi. A rutin kb. 100ezer km-nél kezdődik. Én 250ezer körül járok, de mindig vannak meglepetések :)
8/9 anonim válasza:
Én olyan 500.000km-re tippelek ahol járok,de vannak meglepetések,főleg a sok koca sofőr miatt...
9/9 anonim válasza:
1000 km az semmi még. Az annyi, mint innen 2szer megjárni Pestet. Szerintem majd 100ezer után mondhatod, hogy van tapasztalatod, addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!