Milyen gps-t ajánlotok?
Kamionos vagyok és gps vásárlás előtt állók. Mindig papíralapú térképen tervezem meg az útvonalat de biztonság kedvért vennek egy gps-t.
Feltételek: max 15 ezer ft teljes eu térképpel és, hogy új legyen.
'max 15 ezer ft teljes eu térképpel és, hogy új legyen.'
El vagy tevedve, pajtas, de nagyon. Irrealis elkepzeleseid vannak, meg a legalja markakbol sincs ennyi penzert GPS.
Mellesleg ott van a telefonod, EU-n belul felar nelkuli az adatroaming is, ugyhogy semmi se akadalyoz meg benne hogy kb. barmelyik Androidos gps app-ot hasznald, vagy epp fizetoset (bar a fizetos app lehet h. onmagaban dragabb, mint a 15e forintos hatar, amit meghuztal).
15ezer?
A kamionos alapból drágább, ennyiért nem veszel normálisat (ha találsz egyáltalán). Nekem tomtom trucker 6000 van, nagyon jó.
Ha nincs ennyi pénzért jó gps akkor nem veszek. Amúgy sem értem a kollégáimat, gps néékül meghalnak xd.
Köszi a válaszokat.
Nem halok meg gps nélkül, terveztem utvonalat papír térképen én is, de haladok a korral és kenyelmesebb a gps, rengeteg időt spórolok.....
Nekem Navon gps van IGO primo nextgen programmal, ami nem kamionos, tehát nem lehet megadni neki a parametereket, de nekem teljesen megfelel, figyelni kell mert nem tudja a súlykorlátokat, de a magasságkorlatomat sem, de hát a szemünk után megyünk es nem a gps után... ez volt 35.000 ft.
A kamionos gps legallja az 50.000-től kezdődik.
Érdemes beszerezni egyet, mert rengeteg időt spórol vele az ember, meg nem hiszem, higy kamionosként az a 30.000-50.000 ft olyan nagy összeg lenne....
Bár kinek.mi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!