Kamionsofőr szeretnék lenne. Milyen iskolát ajánlotok nekem Budapesten? Az átlagom körülbelül 3.5!
8 általános + C-s jogosítvány, ami ha jól tudom 21 éves kortól tehető le. Ha még soha nem fuvaroztál előtte, akkor egy GKI vizsgát le kell tenni, illetve ilyen alapképzésen, esetleg továbbképzésen kell részt venni.
Valamint nekem úgy rémlik, hogy kell lennie már egy B-s jogosítványodnak is. De ez nem biztos.
De az, hogy kamionsofőr legyél, nem számítanak a tanulmányi eredményeid. Lehetsz akár kitűnő tanuló, akár meg is bukhattál középiskolában, nem ez számít, mert senki nem fogja tőled kikérdezni a középsulis anyagot. Csak az számít, hogy a C-s jogosítvány megszerzéséhez szükséges képzéseket sikeresen elvégzed-e, valamint átmész-e a KRESZ, majd a forgalmi vizsgán.
az Állam még mindig fizeti a tanfolyam díját, ha valamilyen kamion céghez jelentkezel.
Gúglizd be a kamionsofőr-iskolát.
asszem még fiatal vagy a jogsihoz, először is jelentkezz járműgépész szakiskolába, vagy autószerelő okj-ra
mindenképpen előny az autószerelés-szakma, és két idegen nyelvismeret középfokon, vagy három alapfokon.
ez utóbbiak a te érdeked. könnyebb lesz az életed az utakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!