Nikolas Kidman kérdése:
Biciklilámpát, USB-kimenettel Milyet ajánlotok, amivel telefont tudok tölteni?
Figyelt kérdés
Én az axa nano50-et nézegetem egy ideje, de gondoltam megkérdezlet titeket, mik a tapasztalatok?
Ezen a lámpán van egy usb kimenet, amin keresztül tudok valamait tölteni, egy telefnt vagy gps-is akár, az agydinamóról.
2017. okt. 1. 21:25
1/3 anonim válasza:
Ez jó cucc, csak drága. Nézz szét e-bayen, tuti találsz olyan agydinamóra csatlakoztatható adaptert, amivel tudsz majd tölteni - tized ennyiért :)
2/3 Alex Fly válasza:
Gondolom azzal tisztában vagy, hogy egy jellemzőem 2,4 vagy 3W teljesítményű aagydinamó -főleg világítás mellett- mekkora töltőárammal tölti a mobilt...
De pár ezer forintért lehet kapni Bike2USB adaptereket, melyeket e célra találtak ki.
3/3 anonim válasza:
Én fordítva csináltam (tudom, hülye vagyok, kövezzetek meg):
USB-ről működő lámpát vettem és powerbankról járatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!