Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit csináltok, ha problémásak...

Mit csináltok, ha problémásak az autó vevői?

Figyelt kérdés

Az ihlet innen:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__89..

Kérdés, ki-mit tesz fordított esetben. Nekem is volt ilyesmi, de semmi komoly azért

2017. nov. 30. 06:59
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
Nem veszem meg az autót. Akiről azt érzem, hogy kókler, attól nem veszek semmit, pláne nem egy autót. Majd találok másikat.
2017. nov. 30. 07:49
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Ugyanazt, mint a fordított esetben - közlöm vele, hogy még van másik érdeklödö is, az ö ajánlatát is meg szeretném tudni, és ezután döntök, hogy kinek adom el.
2017. nov. 30. 08:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Második, és hol mutatod meg? Otthon? Szokták írni, hogy azért mennek megnézni, hogy felmérjék a terepet a későbbi lopáshoz. Nem tudom ez mennyire igaz egyébként
2017. nov. 30. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem már hoztak vissza autót. Nálam elment volna még hiba nélkül 5 évet is, de a vevő szétbarmolta.

Van egy árkategória, aminél sok csodát ne várjon a vevő.

Azt meg minden esetben beleírom a hirdetésbe, hogy alkudozóművészek kíméljenek. Telefonban alkudozik, amikor jön személyesen, már annyi a kiindulási alap, és még abból is akar.

Kérdés, mennyire kapós az autó, ha sokan érdeklődnek utána, azt kell mondani, hogy van elég jelentkező, vagy a szokásos nepper stratégia, megkérsz valakit, hogy hívjon fel, amikor ott állnak melletted a vevők, és érdeklődjön az autó felől.

2017. nov. 30. 11:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak a megfelelő vevőnek adom el. Ahogy a lakásomat is csak a megfelelő bérlőnek adom ki. Itt is ott is csak e-e-mailben lehet jelentkezni, ezzel kiszűröm az svédeket és más olyan elemeket, akikkel nem szeretnék eltölteni még fél percet sem az életemből. Így szabadon eldönthetem kit hívok fel hogy nézze meg.

Autót mindig nyilvános helyen mutatok meg. Ha mégis ogrék a vevők, és/vagy olyanok akik szemmel láthatóan a vételár harmadával se rendelkeznek, akkor próbakörről szó se lehet, kiprovokálok egy "fikázást" és sértődötten otthagyom őket.

Eddig mindig csak tisztességes magyar embernek adtam el autót, ez így lesz eztán is.

2017. nov. 30. 12:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Jaj, én kérek elnézést, kérdező... félreolvastam, a linkelt kérdésed miatt értettem félre. De látom, felsőbbrendűség-érzés az szorult beléd bőven.

Pontozd le ezt is, attól jobb lesz neked.

Amúgy mit tennék? Nem adom el. Tehát a válaszom érvényes erre az esetre is: nemet mindig van jogod mondani csak max egyesek nem tudnak...

2017. nov. 30. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!