Sokan miért nem szeretik a motorosokat?
A bicikliseket teljesen megértem, hogy miért nem szeretik.Én sem szeretem őket, baromi sokat szabálytalankodnak és zavarják,lassítják a forgalmat.
A másik, hogy az egy elavult közlekedési eszköz.
Egyszerűen, nem valók a forgalomba.
Olyan, mintha elkezdene valaki rollerezni két vágány között.
Ha nincs nagyon meleg vagy nagyon hideg, akkor motorral közlekedek, városban ennél ideálisabb jármű nincs is, gyors, kicsi,keveset fogyaszt, nem kell neki nagy hely a parkoláshoz.
Egyedül, ami hátrány, hogy csekély a bevásárlási lehetőség vele.De, erre, illetve a baromi meleg és hideg,esős napokra van autóm.
Sok helyen olvasom,hogy utálják a motorosokat.A miértjét sohasem értettem, teljesen egyenrangú eszköz az autókkal, nem lassítja,akadályozza a forgalmat.
Mert a legtöbb teljesen kiszámíthatatlan.
A saját sávomban is rájuk kell figyelni,egy kátyút nem kerülhetek ki, még sávelhagyás nélkül se, mert bármelyik pillanatban ott lehet egy sebességhatárt jelentősen túllépő motoros. Cikáznak, jobbról balról előznek. Látom a tükörben, hogy a két sáv között jön egy jobbról, milliméterekre a kocsik visszapillantó tükreitől, balra húzódom, hogy helyet adjak neki, erre onnan jön a másik.
Nagykőrösi úton megyek 75-80-al,erre elhúz mellettem az 1000-es motorjával, 130-cal, olyan hanggal mint egy Boeing.A gyerek sokszor úgy megijed, hogy sírva fakad.
Én a robogósokat utálom csak.
Bevágnak eléd, aztán 50-nel trottyognak. Emellett marha zajosak és büdösek, rosszabbak mint a biciklisek. Ráadásul sok közöttük a kreszt nem ismerő hülyegyerek.
A nagymotorosokat partnerként kezelem általában, de ott is van néhány făszkalap. Pl. akik 180-nal mennek az országúton vagy amelyikek olyan hangosak, hogy szétszaggatják az ember dobhártyáját.
Nem igazán értem, mitől "elavult közlekedési eszköz" a bicikli.:-) Nem igényel üzemanyagot, nem rontja a levegőt, testedzésnek is jó, gyorsabb, mint gyalog, és normális helyeken nagyrészt külön bicikliutakon lehet vele közlekedni. Minden valamirevaló városban létezik már bérelhető is.
A normális motorosokkal semmi bajom, de amelyik péniszpótléknak használja a sz..rját, kiszámíthatatlanul cikázik a sávok között, az országúton az élete árán is megelőz, ha kocsival vagyok, de a legenyhébb kanyarban lefékez előttem 60-ra, mert kanyarodni már nem tud a fostalicskájával az istenbarma, no az ilyeneket nagyon rühellem.:-)
Autós vagyok,nem szeretem a motorokat és sose teszem le motorra a jogsit DE...
Több nyomorult autóssal találkozom mint motorossal.Sőt nyomorék motorossal szinte soha.Az tény hogy a nagy hangjuk tényleg zavaró de ezenkívül nincs semmi bajom se velük
Akik nagyobb motorral rendelkeznek azok nem akadályoznak a közlekedésben,le előznek és viszlát.Az se érdekel ha a lámpánál keresztül mennek a hosszú kocsisoron akár szlalomozva is
A 40-el döcögő robogósok se zavarnak mert könnyen és gyorsan meglehet őket előzni.
10-ből 9 autós nyomorék, motorosoknál ez az arány 100-ból 1. Bár igaz hogy az autósok többen vannak,de tényleg az egyik kezemen megtudnám számolni hányszor húzott fel engem egy motoros de 100 kéz se lenne elég ahhoz hogy megszámoljam hány autós verte ki nálam a biztosítékot
Én járok mind 3 járművel -igen a kerékpár is jármű-szóval ugyan úgy hozzátartozik a mindennapi közlekedéshez.
Motorozni jobban szeretek, mint autózni-pedig veszélyesebb-mégis ha csak tehetem robogóval járok. Azt tapasztalom, hogy nem vmi türelmesek a lassabb 50-60-nal közlekedő városon belül, ahol általában 50-60nal lehet(ne) menni.
Szerintem aki csak autóval jár, sokan alapból irritálja a motoros, ha hangos és gyors, azért, ha lassabb robogós azért.
De igaz az is, hogy a felelőtlenség probléma, és amikor direkt kihúzassák a motort, hangtompítók nélkül mennek, indokolatlan dolgokat tesznek, ezzel frusztrálják az autósokat.
De ez nem mentség sok felelőtlen autósra, akik szabálytalanul vezetnek és veszélyt okoznak a szabályos motorosokra.
Azaz mind 3 járművel közlekedő rétek közt van ludas, unfair.
Mit nem szeretek a bringásokban? Jobb oldali útakadályokat hátranézés nélkül kerülgetik.
Robogósok: út közepén töketlenkednek előttem. Lakott területen kívül 60-nal megy az út közepén.
A nagymotorosok haverok, mindig lehúzódok nekik, teszem azt egy olyan autóval, amivel egy 400-as géppel közel egyező gyorsulással rendelkezem. Minden alkalommal megköszönik.
Erre látom, hogy a nagyokos buzukis meg felhúzódik nekik a felezővonalra, miközben előznének.
"A nagymotorosok haverok, mindig lehúzódok nekik, teszem azt egy olyan autóval, amivel egy 400-as géppel közel egyező gyorsulással rendelkezem. Minden alkalommal megköszönik.
Erre látom, hogy a nagyokos buzukis meg felhúzódik nekik a felezővonalra, miközben előznének."
Milyen "nagymotor" az, amelyik negyed sávon elfér, és nem tud megelőzni egy "buzukist", ha az a felezővonal mellett halad?:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!