A városban miért mindig a furgonok haladnak normális tempóban?
Az utóbbi időben figyeltem meg,hogy a legtöbb furgon normálisan halad, nem fékezgetnek indokolatlanul, és velük együtt lehet haladni a leginkább.
Persze szar mögöttük menni, mert nem lát előre az ember, de érthetetlen számomra,hogy ezek a relatíve lomha autók mégis tudnak haladni, míg az egyszerű személyautók java részében olyan bal**sz ember ül,hogy hiába lehetne akár csak 50-el menni, az eldöcög 40-el, lehetőleg azt is a belsőben, mert ő nem akar a furgon mögött menni.
Természetesen ez általánosítás, mert sok kivétel akad itt is ott is, egy rakott furgon biztosan nem fog dinamikusan haladni, de még így is a jó részük tud "menni".
Nem értem, hogy miért?Illetve azt nem értem,hogy akinek csak egy egyszerű személyautója van, az miért nem megy?Ha ráér akkor tömeg közlekedjen.
Nem kell 60-70-el száguldozni 50-es táblánál, szó nincs róla, én sem így megyek.Csak azért a 40-es tempó bosszantó tud lenni, én meg nem akarok korábban elindulni azért mert más ráérősen megy.
Én azért indulok el előbb mert tudom, hogy más ráérősebb mint én és ha késésben lennék akkor tutti kifogok egy mazsolát. Külső sávban eleve jobban lehet haladni, vicces nézni, hogy a belsőbe megy mindenki, külsőbe elvagyok a furgonokkal sőt még kamionok is tartják a 50-es tempót, belsőt egyszer próbáltam... hát 44km/h és szinte mindenki belemászott a másik magánszférájába, ( oda igen, csak trágárságszűrő )
Ja meg amikor balra akar kanyarodni a félős tag, és nem mer elindulni inkább megvárja a még otthon lévő autósokat is.. akkor beáll a belső, külső meg vígan megy 50-el. Jó párszor bekapsz eléd egy trakeszt vagy kismotorost, de benne van.
9-es
A cammogók a legritkább esetben cammognak azért, mert spórolnak. Egyszerűen csak el vannak "ájulva", észre sem veszik, hogy lassabban mennek, mint kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!