Városban nem csinál olyan hideget a klíma mint országúton, normális?
Városban ha odateszem a kezem, akkor hideget fúj ugyan, de ilyen 35 fokban éppen csak elég a hűtés teljesítménye. Ha kiérek városból, akkor 1-2 perc múlva már jéghideg lesz a befújt levegő. (Gondolom a menetszél miatt). Érzésre ilyenkor 5-6 fokkal hidegebb legalább.
A klímahűtő le lett mosva, megy rajt a ventilátor. A rendszer fel van töltve gázzal. Manuális klímáról van szó.
fordulattol is fugg
ha varosban sokat allsz a dugoban akkor nem tud ugy hutrni, foleg ha kis auto, kis motorral
ha kis autóról van szó, akkor lehetséges, mert városban nem pörög annyit a motor folyamatosan.
mértem hőmérővel az enyémet (kis autóról van szó), amikor leálltam a háznál, elkezdett emelkedni a befújt hőmérséklet. felemeltem az alapjáratot, akkor elkezdett lehűlni.
Lehet hogy már a klímahűtő nem a legjobb,nekem városban is elég jó,sőt.Nekem is manuális klímám van,városban 2-re vagy 3-ra kapcsolom.Városon kívül elég az 1-es vagy 2-es!
Gázzal mikor volt feltöltve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!