Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Városban nem csinál olyan...

Városban nem csinál olyan hideget a klíma mint országúton, normális?

Figyelt kérdés

Városban ha odateszem a kezem, akkor hideget fúj ugyan, de ilyen 35 fokban éppen csak elég a hűtés teljesítménye. Ha kiérek városból, akkor 1-2 perc múlva már jéghideg lesz a befújt levegő. (Gondolom a menetszél miatt). Érzésre ilyenkor 5-6 fokkal hidegebb legalább.

A klímahűtő le lett mosva, megy rajt a ventilátor. A rendszer fel van töltve gázzal. Manuális klímáról van szó.

2013. jún. 18. 17:51
 1/5 anonim válasza:
Szerintem igen mivel a nagyobb városokban amúgy is melegebb van mindig szinte.
2013. jún. 18. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:

fordulattol is fugg

ha varosban sokat allsz a dugoban akkor nem tud ugy hutrni, foleg ha kis auto, kis motorral

2013. jún. 18. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:

ha kis autóról van szó, akkor lehetséges, mert városban nem pörög annyit a motor folyamatosan.

mértem hőmérővel az enyémet (kis autóról van szó), amikor leálltam a háznál, elkezdett emelkedni a befújt hőmérséklet. felemeltem az alapjáratot, akkor elkezdett lehűlni.

2013. jún. 21. 17:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet hogy már a klímahűtő nem a legjobb,nekem városban is elég jó,sőt.Nekem is manuális klímám van,városban 2-re vagy 3-ra kapcsolom.Városon kívül elég az 1-es vagy 2-es!

Gázzal mikor volt feltöltve?

2013. jún. 21. 17:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Gázzal most lett töltve. Olyan mintha a klímahűtő nem tudna annyi meleget leadni, mint amennyit szükséges. Ahogy van menet menetszél, akár 40-50km/h-nál már sokkal hidegebbet fúj.
2013. jún. 21. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!