Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ilyenkor fordulhatok jobbra?...

Ilyenkor fordulhatok jobbra? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Egy főútra akarok jobbra térni. Nekem Stop táblám van, megállok. Abban az esetben ha balról a második sávban jön egy jármű akkor én befordulhatok jobbra az első sávra vagy meg kell várjam amíg elhalad előttem?

2017. okt. 6. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem jelez sávváltási szándékot, akkor kifordulhatsz, ezzel nem zavarod.
2017. okt. 6. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Fordulhatsz, de csak óvatosan, mert ha mégis sávot vált, akkor te leszel a hunyó.
2017. okt. 6. 22:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. okt. 6. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Óvatosan kifordulhatsz, de kicsi ívben, hogy az autó orra ne lógjon át az ő sávjába, mert abból baleset lesz. Én kerülni szoktam az ilyesmit, mert több olyan sofőr mellett ültem, akik elé ilyen esetben kifordultak, és majdnem infarktust kaptak, szóval nem tudhatod, hogy ki jön éppen a belsőben, és hogy mennyire ijed meg tőled, feltételezvén, hogy kifordulsz elé.
2017. okt. 7. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!