A busz jogsit nehéz megcsinálni?
Sziasztok,
Azért kérdezem, mert a C és CE jogsit már megcsináltam, de a D-t is szeretném és az oktatóm szerint simán megcsinálom ha akarom, de azért kíváncsi volnék mások véleményére akiknek megvan. 22 vagyok egyébként, egyenlőre csak belföldön tudom használn, ezzel tisztában vagyok a későbbiekben viszont szívesen járnék nemzetközibe turistabusszal. Előre is köszi a válaszokat. :)
Mi lenne benne a nehezség? Ugyanaz a menete, mint a CE -nek...
Én is most kezdem majd a buszt...
Köszi a válaszokat eddig.
4-es,
Gondolom erősíted a középkorú úrvezetőket, akik még a Smartal se bírnak eljutni A-ból B-be. Nagyon építő jellegű hozzászólás volt. Mondjuk gyereknek nem mondanám magam, mert már diplomám is va, szóval nem most növök fel. De hajrá, egyszer majd jól fogsz vezetni :)
Sem a diplomádtól, sem a vezetési tudástól nem leszel felnőtt, amíg ilyen kérdéseket teszel fel.
Az meg jól jellemzi a diplomád értékét, hogy buszsofőrnek készülsz.
Azért kérdezek, mert csak úgy tanul az ember és mellé nem mindegy mire adok ki 250k-t mivel nem anyuci meg apuci fizeti a tanulást mint sokaknak.
Ja, és csak hogy tudd, informatika szakon végeztem az ELTE-n. Csakhogy legyen mit becsmérelned a továbbiakban IQ nulla :)
Verd a farkad az eltés bsc-dre, amivel el sem tudtál helyezkedni.
Én csak megjegyeztem, hogy aki ilyet kérdez, az nem érett agyilag.
Na csövi, töröltem a kérdésedet.
Semmi nehézség nincs. Itt már inkább az dominál, hogy élő
embereket szállítasz, más a felelősség az ember vállán,
mintha sódert vagy kartonpapírokat szállítana. Nameg picit
máshogy kell tolatni, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!