Hogyan közlekedtek/közlekednétek a IX. (9. ) kerületbe nap mint nap?
Figyelt kérdés
A 9. kerületben van nekem szeptembertől egyetem és eléggé messze (relatíve) lakom tőle. Hogyan kozlekednétek a budai II/A, vagy annál is távolabb levő területektől a 9. kerületbe nap mint nap úgy, hogy az a lehető leggyorsabb és a legpraktikusabb legyen? Ugyan autó rendelkezésre áll, de a parkolás, a forgalom és a dugó mind ellentényező. Azonban a 3-as metrót el kezdik felújítani novemberben. Mit tanácsoltok? (Pl.: P+R stb)2017. szept. 5. 10:43
1/2 anonim válasza:
Ennék konkrétabb helyszínekkel is feltehetted volna a kérdést, mindenesetre én az 56 61 villamosokkal mennèk a Széll Kàlmán térig és onnan az M2 metróval a Deák Ferenc térig, majd az M3 metróval a célhoz legközelebbi megállóig. Ennél gyorsabb megoldás nincs.
Alternatíva még a Kossuth tértől a 2-es villamos.
A metrópótlás ezt a szakaszt egyelőre csak este és hétvégén érinti, olyankor az M3 pótlóbusz lesz a megoldás.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, En is erre gondoltam, köszönöm a választ! Megy a zöld !::))
2017. szept. 5. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!