Milyen gyakran fordul elő, hogy nagy taxicégek azt mondják, hogy nincs szabad taxijuk egy adott helyen?
Figyelt kérdés
2017. aug. 29. 23:07
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, mi számít neked ritkának vagy gyakorinak, mindenesetre egy-egy erősebb forgalmú periódusban (vége a nagydíjnak Mogyoródon, kiköltözés van a Szigetről, elkapta egy kisebbfajta tájfun a várost a reggeli csúcsban vagy egy késő tavaszi szombat estén stb.), akkor bizony előfordul, hogy akár egy központibb helyre kért fuvarra is azt mondják: bocs, most nem. És ez nyilván méginkább igaz külvárosi és vidéki utakra.
2/5 anonim válasza:
Sajnos már fordult elő velem, téli időszakban, erős havazásnál, még időpontot sem tudtak adni, hogy mikorra tudnának autót küldeni.
3/5 anonim válasza:
nálunk vidéken:
szilveszter, borfesztivál. Ekkor szinte lehetetlen taxit fogni, és rendelni is. Rendelni azért, mert a taxis se hülye. Nem akarja megkockáztatni, hogy a rádión feldobott címre rányomjon, várjon a címen 10-15 percet esetleg az utasra, majd elvigye két sarokkal arrébb, és ez idő alatt 2-3 fuvart meg tudott volna csinálni beszállóval a rendezvény "epicentruma" körül, mivel jóformán egymást rángatják ki az emberek az autóból.
Illetve nálunk is, ha hírtelen leszakad az ég, akkor gurulóban veszem fel a munkát rádióról.
4/5 anonim válasza:
Hirtelen nagy esőzés idején, szilveszterkor, valami nagy koncert vagy hasonló nagy rendezvény után garantáltan nem kapsz taxit.
5/5 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert hétfő délelőtt tízkor rendeltem életemben először taxit és nem tudtak segíteni. És gondoltam mondtam valamit, amit nem kellett volna, de nem, semmit nem mondtam, csak hogy kérek egy taxit a külvárosból a belvárosba.
2017. aug. 30. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!