Ti hova szoktatok taxival menni? Vagy honnan hívjátok gyakran?
Mi hetente többször is használtunk taxit, inkább csak bevásárláskor, vagy amikor valaki megy bulizni valamerre. Reptérre is általában taxival mentünk, de amióta van kocsink azóta nem taxizgatunk. Max csak akkor, ha ittas a sofőr.
Fürdőbe, színházba nem nagyon szoktunk járni.
Sehova nem megyek taxival, max. ha idős rokont kell orvoshoz vinni.
Haza szoktam taxival jönni, ha olyan helyre megyünk, ahol tudom hogy inni fogok.
Régebben nagyobb bevásárlásból taxival jöttünk haza.
Nyaraláskor, a vasútállomás és a szálláshely között szoktunk taxizni.
Mikor valahova egész napra elutazunk, este fáradtak vagyunk már a vonaton, ilyenkor szoktunk még a vasútról taxival hazajönni.
Sehova, van autóm, soha nem iszok.
Haljon éhen az összes taxis.
Én újabban mindenhova taxival megyek. Dolgozni, vásárolni, szüleimhez, nagyszüleimhez, orvoshoz stb. Nekem megéri. Ha minden dolgomat elintéztem, akkor kiállok vele dolgozni, és még pénzt is keresek. Ja, igen, másodállásban taxis vagyok :)
Szóval nálam alap, hogy mindenhova "taxival megyek" :)
(a másik munkahelyemen, amikor elkezdtem taxizni, akkor napokig nem tudták, hogy ki az a "gizda", aki taxival jár dolozni, hehe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!