Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ti hova szoktatok taxival...

Ti hova szoktatok taxival menni? Vagy honnan hívjátok gyakran?

Figyelt kérdés
Kutatásomhoz gyűjtök adatokat a taxizási szokásokról. Színházba taxival mentek? Fürdőből taxival jöttök haza? Köszi a válaszokat

2017. márc. 28. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi hetente többször is használtunk taxit, inkább csak bevásárláskor, vagy amikor valaki megy bulizni valamerre. Reptérre is általában taxival mentünk, de amióta van kocsink azóta nem taxizgatunk. Max csak akkor, ha ittas a sofőr.

Fürdőbe, színházba nem nagyon szoktunk járni.

2017. márc. 28. 18:57
 2/8 anonim ***** válasza:
akkor ülsz taxiba, ha ittas a sofőr? XD
2017. márc. 28. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Sehova nem megyek taxival, max. ha idős rokont kell orvoshoz vinni.

Haza szoktam taxival jönni, ha olyan helyre megyünk, ahol tudom hogy inni fogok.

2017. márc. 28. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Régebben nagyobb bevásárlásból taxival jöttünk haza.

Nyaraláskor, a vasútállomás és a szálláshely között szoktunk taxizni.

Mikor valahova egész napra elutazunk, este fáradtak vagyunk már a vonaton, ilyenkor szoktunk még a vasútról taxival hazajönni.

2017. márc. 28. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

Sehova, van autóm, soha nem iszok.

Haljon éhen az összes taxis.

2017. márc. 28. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:
A taxi a legutolsó, amit igénybe veszek, mert nagyon drága. Igyekszem mindig máshogy megoldani még a repteret is. Céges utakra szoktam csak taxizni, mert akkor nem én fizetem.
2017. márc. 29. 08:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Budapesten kizárólag akkor, ha valaki (cég, buszozni lusta haver) fizeti. Többnyire túlóra után haza vagy nagy ritkán buliba. Vidéken akkor, ha többen vagyunk és a helyi tömegközlekedés is kb. ugyanannyiba kerül vagy nagyon gyenge a menetrend. Külföldön országa válogatja, ha olcsó, akkor szinte bárhonnan bárhova taxival megyek, ha drága, akkor meg soha nem használom.
2017. márc. 29. 14:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Én újabban mindenhova taxival megyek. Dolgozni, vásárolni, szüleimhez, nagyszüleimhez, orvoshoz stb. Nekem megéri. Ha minden dolgomat elintéztem, akkor kiállok vele dolgozni, és még pénzt is keresek. Ja, igen, másodállásban taxis vagyok :)

Szóval nálam alap, hogy mindenhova "taxival megyek" :)

(a másik munkahelyemen, amikor elkezdtem taxizni, akkor napokig nem tudták, hogy ki az a "gizda", aki taxival jár dolozni, hehe)

2017. ápr. 3. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!