Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Biztonságos jó gumi márka?

Biztonságos jó gumi márka?

Figyelt kérdés
155,70,13as méretben,mindennapi használatban van a kocsi ,egy jó gumit szeretnék venni,mit javasoltok?
2017. aug. 8. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:

mindegy, csak ne kinai vagy indiai legyen

olyat vegyél aminek a márkaneve ismerős vagyis ismert márka

és akkor tuti nem kapsz szar gumit.

2017. aug. 8. 21:48
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Sorra buktak a őszi-téli tv-s teszteken a Mislejn stb márkák , Hankuk verte meg a cseh gumik a favorizáltakat .
2017. aug. 8. 21:51
 3/7 Vortrex ***** válasza:

Én Apollo abroncsot használok, szerintem veszett jó.

Veszettül tapad az úton, vízen, havon és nem is drága.

Még két éve vettem új téligumikat és annyival jobb volt azzal közlekedni, hogy tróger módon most télen nyáron azt használom. Sokat autópályázok és ahhoz képest szinte alig kopott talán egy milimétert.

Biztos írnak még ezer másikat, de ha boltban jó áron Apollo-t találsz nyugodtan megbízhatsz benne

2017. aug. 8. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Nitto
2017. aug. 8. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Barum!
2017. aug. 8. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Én évek ota egy nem annyira ismert itthon japán gyártmányú gumit használok igaz más méretben

Toyo ns2 nekem 225/45Rz17 van V minás kialakitás miatt nagyon jo esőben is . Meg 205/50RZ16-osba van a melos kocsin is .

Télen contintental van a meloson , a másikat télen nem használom annyira így azon nics téli gumi

A meloson 195/60R15 a téli

2017. aug. 8. 22:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkora méretű kerékre kb teljesen mindegy, ebben a méretben még a Michelin sem drága.
2017. aug. 8. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!