Nagyon nehezen megy a vezetés, mit tegyek?
Figyelt kérdés
10 órán túl vagyok, de mégsem mennek simán a dolgok. sosem azt csinálja az autó, amit szeretnék, hogy csináljon, és nagyon bizonytalannak érzem az egészet. Ez mennyire normális? Lehet, hogy hagynom kéne az egészet inkább? Vagy ez el fog múlni idővel?2017. júl. 31. 23:46
1/4 anonim válasza:
Ez a nem azt csinálja az autó amit szeretnék, úgy hangzik, mintha versenyeznél, és nem tetszene, hogy elforgatod a kormányt, és nem kanyarodik, vagy gyorsításkor nem mersz padlógázt adni, mert elmegy a kocsi segge...
Arra megy a kocsi, amerre a kormányt tekered, olyan sebességbe amibe teszed, és olyan sebességgel ahogy nyomod a pedált. Elméletileg csak te kezeled,ha az oktató nem nyúl bele.
2/4 anonim válasza:
Szia :) meg nagyon az elejen vagy, ne aggodj, mire eljutsz a 30 orahoz mar bele fogsz jonni, csak gyakorolni kell :) hidd el, tudom mirol beszelek, tobb mint masfel evvel ezelott en is ateltem ugyan ezt ;)
3/4 A kérdező kommentje:
Én 60-ra gondoltam :P de azért köszi, ez biztató.
2017. aug. 1. 00:22
4/4 A kérdező kommentje:
Fékezéskor, kanyarodáskor érzem azt, hogy marhára nem úgy akartam, ahogy végül sikerült.
2017. aug. 1. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!