Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem túl magam azon,...

Hogyan tegyem túl magam azon, hogy majdnem karamboloztam?

Figyelt kérdés

Kanyarodtam ma ki az utcánkból főtúra, jobbra akartam menni, jobbról nem jött senki, hát gondoltam indulok viszont egy cammogó autót előzött egy kamion iszonyat sebességgel mázlim, hogy magasan fog a kuplungom és pont az a 2 másodperc kellett, hogy ne forduljak elé, így megúsztam. Gyakorlatilag majdnem otthagytam az egyik fogam ha nincs tré kuplungom. Kissé sokkos állapotban vagyok most és nem tudom ezt senkivel megvitatni vagy kibeszélni. Mit javasoltok, mitévő legyek?

A vicc, hogy már gyűjtögettem automata váltós autóra és a közeljövőben akartam is venni, de ez az incidens kicsit befolyásol most, a testi épségem köszönhetem annak, hogy manuális autóval járok.

Tudom, hogy én lettem volna a hibás, vagy legalábbis amit összeszedtek volna belőlem mert ha elkap a kamion és a Suzukit elől széttöri még egy fának is nekitolt volna nem sok felismerhető dolog maradt volna belőlem...

2017. júl. 21. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Adj hálát Istennek, a sorsnak... és tanulj belőle!
2017. júl. 21. 16:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem akarok nagyon ezoterikus vonalra menni, nem is hiszek benne, de ilyenkor eszembe jut (velem gyalogosként történt majdnem hasonló baleset, ahol nagy valószínűséggel meghaltam volna), hogy létezik a sors. :) Adj hálát, ünnepeld meg a második születésnapod!
2017. júl. 21. 16:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg tanulj meg rendesen közlekedni, ne ilyen hülyeségeken agyalj. Elsőbbséget mindig meg kell adni.
2017. júl. 21. 16:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy balról jött a kamion?! Nem.. Nem változtat a tényen, védett útvonalon közlekedett.
2017. júl. 21. 17:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg most örökre megtanultad, hogy mindkét irányba szét kell nézni mielőtt kikanyarodsz. A stresszt meg hamarosan kihevered.
2017. júl. 21. 17:10
 6/10 anonim ***** válasza:

"Kanyarodtam ma ki az utcánkból főtúra, jobbra akartam menni, jobbról nem jött senki"

De akkor nem balra IS kellett volna nézni?

Amúgy nem kell erre gondolni, muszáj túltenned magad rajta, és ja, nagy szerencséd volt.

2017. júl. 21. 17:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Jobbra akarsz kikanyarodni és balra nem is nézel? Merész.Mindenesetre legközelebb azért figyelj...Boldog szülinapot! De tényleg ne legyél ennyire mazsola:D
2017. júl. 21. 17:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Egy idő után hozzá fogsz szokni, hogy lesznek ilyen szituk.

Nálam is voltak már az elmúlt években érdekes helyzetek, és ahogy fentebb is írták, kb. hálát adtam az istennek a sorsnak, hogy megúsztam.

Attól, hogy elsőbbséged van, mindenfelé szét kell nézned, és ha olyan a szitu, akkor úgy kell cselekedned, hogy megelőzd a balesetet.

Tegnap volt velem egy némiképp hasonló, de valahol teljesen más történet.

Nekem volt elsőbbségem, az illetővel szemben.

Folyamatosan jobbkezes utcák.

Sehol senki.

Aztán egyik kereszteződésben balról egy tizenéves barna bőrű gyerek, jött elég nagy tempóval.

Kicsi kellett, hogy el ne üssem, szerencsére nem mentem gyorsan, plusz fékeztem is egyből, de ha csak kicsit lököm fel, neki már akkor is baj. (meg nekem is)

Ennyi.

Szerencséje volt neki is, nekem is, és tanulság, hogy máskor még jobban figyelek.

2017. júl. 21. 18:28
 9/10 anonim ***** válasza:
* biciklivel jött a gyerek.
2017. júl. 21. 18:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem régóta van jogsim de azt vettem észre hogy megvannak bolondulva az emberek, sietnek és nem is figyel sok sofőr ..nekem sincs legkondim nagyon szenvedek a meleg autóba de inkabb megyek lassabban figyelmesebben mint hogy csattanjak
2017. júl. 22. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!