Milyen érzés először egyedül vezetni?
Most várom a rózsaszín plasztikot.
Nem is tudom, hogy az elmúlt 7-8 évben mit csináltam ekkora lelkesedéssel és kedvvel, mint a jogsit.
Az órákon élveztem a vezetést és le is kötött, ki is kapcsolt teljesen.
Nagyon várom a jogsi megérkezését és hogy kis, óvatos gyakorlás után nagyobb távokra mehessek, barátokkal ne vonatozni kelljen, ne 1-1,5 órát kelljen bumlizni Budapest külsőbb részeire.
Milyen érzés volt nektek először oktató nélkül vezetni?
Mellesleg félek az emelkedőn indulástól. :$
24/l
Először kicsit félelmetes, később már csak bizsergető.
De miután belejön az ember nagyon király.
Jó érzés. Én 25 évesen már kamionos voltam.
Próbálj önállóan hosszabb utakra elmenni, vidéki rokonok, hasonló. Hatalmas önbizalmat ad, ha gond nélkül megoldod. De nehogy elbízd magad! Sok - sok km kell ahhoz, hogy gyakorlott légy, de szükség van a pozitív élményekre.
Én 18 évesen egy rossz Wartburggal Erdélybe és a román tengerpartra mentem haverokkal, nemhogy a vezetéssel kellett megbirkóznom, de még azt a romot is szerelni kellett. De rengeteg tapasztalatot is gyűjtöttem!
Igazából vezetni egyedül tanulunk meg. Megismétlem: soha ne bízd el magad, ne engedd, hogy barátok hülyeségbe belevigyenek, sokba tud kerülni, és halálos is lehet!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!