Milyen érzés volt jogosítvány megszerzése után
először egyedül vezetni?
Figyelt kérdés
Egy kicsit tartok attól hogy megjön a jogosítványom és egyedül kell mennem, megszoktam hogy ott van mellettem az oktató aki szól hogy ezt figyeljem meg amazt!
Nem éreztem szinte semmi különöset mert előtte kismotort sokat vezettem és jól hozzászoktam a forgalomhoz. Pedig például ha másik mobiltelefonra váltok azzal meg gondjaim szoktak adódni.
2017. jún. 27. 22:51
2/7 anonim válasza:
én is kismotoroztam a B megszerzése előtt, de úgy hozta a sors, hogy egyből kisbuszt kellett vezetnem egy munkahelyen. Elfelejtették megkérdezni a gyakorlatom, én meg nem szóltam.
Szóval izgultam, mint állat, de senkinek nem tűnt fel semmi.Pár nap múlva már úgy belejöttem, mint a kiskutyák az ugatásba.
2017. jún. 27. 22:57
3/7 anonim válasza:
Nagyon felemelő érzés volt, életem egyik meghatározó pontja :D Mondjuk én az az ember vagyok, akinek a vezetés szinte terápia.
2017. jún. 27. 23:16
4/7 anonim válasza:
Senki nem az oktató mellett tanul meg vezetni, ő csak az alapokat tanítja meg, a valódi tanuláshoz az oktatótól tanultak jelentik a kulcsot.
"Akkor, és ott jusson észébe, amit tanítottam" - és ha minden jól megy, eszedbe is jutnak az oktatód tanításai, ami átsegít a kezdeti időszakon, megszerzed a szükséges rutint is a vezetéshez
2017. jún. 28. 00:08
5/7 anonim válasza:
ugyan olyan, mint jogosítvány megszerzése előtt 5 évvel az első egyedüli vezetés :D
2017. jún. 28. 07:08
6/7 anonim válasza:
Nekem elég rossz volt nagyon izgultam,de az indulás után tíz perccel feloldódtam,hazafelé,pedig már élveztem is.
2017. jún. 28. 10:27
7/7 anonim válasza:
Nekem borzalmas volt :D Könyörögtem az oktatómnak, hogy adjon még pótórákat, de azt modta, hogy pont az egyedülvezetést kell megszoknom, gyakoroljak hajnalban, kihalt úton, csak a háztömbünk körül eleinte. Így csináltam, és azóta nincs nagy gond, áldassék a neve, hogy nem húzott le pénzzel még, hanem "lerázott" :D (Bulya Sándor volt egyébként) :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!