Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti az elején amikor egyedül...

Ti az elején amikor egyedül vezetettek izgultok?

Figyelt kérdés

Üdv!

Nos friss jogsim friss autóm van minden magamnak kifizetett szóval vigyázok is rá :D az a nagy helyzet hogy kaptam egy olyan munkát hogyha kocsival járok akkor 40 ft / km dijjat fizetnek ami lássuk be hogy nagyon jó no de Pesten sokszor belvárosba kell vezetnem . 1 hete van meg a plasztik kártya napi szinten vezetek de azért néha azt mondom hogy huh basszus jó hogy van nálam váltó ing meg ezt is átizzadtam :D Szóval amikor ti elkezdtetek egyedül vezetni az elején hogy ment ? sokat hibáztatok sokat anyáztak nektek volt bármi komolyabb konfrontáció ? Még szokom az autót és sajnos megesik hogy lefulladok vele . Azt ez lámpánál néha olyan ciki persze gyorsan újra indítok és már megyek is csak na nem szeretem . Bármi tipp hogy kevésbé aggódjak ? :D A ne vezess kommenteket hagyjuk nem hiszem el hogy azaz illető úgy született hogy profin vezetett és soha nem fulladt le .

2016. dec. 14. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
nem én inkább élveztem
2016. dec. 14. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is inkább élveztem, valahogy mindig is szerettem vezetni, illetve most is szeretek. Igaz, még én is jócskán kezdő vagyok, egy éve van meg a jogosítványom. Az viszony tény, hogy ha szűkebb helyre kell beállni, vagy stresszesebb a szituáció, akkor egynémely parkolásnál még most is leizzadok. Lefulladni nem szoktam, bár dízel autót vezetek, aminek alapjáraton is viszonylag nagy nyomatéka van.
2016. dec. 14. 20:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Autóval nyilván biztonságosabb egy hosszabb út, nekem motorom van. Miután kezembe került a jogosítvány, már megvolt a gépem, mert jutányos áron sikerült megvennem.

Első szakaszom egy forgalmasabb helyen lévő bolthoz vezetett hogy tapasztaljam milyen araszolni nagy géppel, postás motoron másabb volt kg-ra...

Utána minden vágyam volt már évek óta hogy én is menjek a Bükkben egy jó bár még visszafogott kört, nem hazudok úgy idegeskedtem szinte nem is pislogtam, egy nyugodtabb helyen leparkoltam, a kesztyűm meg totál víz volt :) Akkor jöttem rá, hogy nem is olyan egyszerű annyi mindenre figyelni, illetve hogy én próbáljak a másik előtt járni nehogy karambolozzunk.

2016. dec. 14. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Nem izgultam, mert mikor leraktam a jogsit már évek óta vezettem anélkül. Persze ez nem manapság volt...
2016. dec. 14. 22:21
 5/6 anonim ***** válasza:
mikor először mentem egyedül a városba izgultam kicsit.
2016. dec. 15. 10:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Én faluba lakom és az ottani egyetlen egy darab jelző lámpa MINDIG MEGSZOPATOTT amikor oda értem és MINDIG akkor volt piros amikor odaértem....
2016. dec. 15. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!