Ti az elején amikor egyedül vezetettek izgultok?
Üdv!
Nos friss jogsim friss autóm van minden magamnak kifizetett szóval vigyázok is rá :D az a nagy helyzet hogy kaptam egy olyan munkát hogyha kocsival járok akkor 40 ft / km dijjat fizetnek ami lássuk be hogy nagyon jó no de Pesten sokszor belvárosba kell vezetnem . 1 hete van meg a plasztik kártya napi szinten vezetek de azért néha azt mondom hogy huh basszus jó hogy van nálam váltó ing meg ezt is átizzadtam :D Szóval amikor ti elkezdtetek egyedül vezetni az elején hogy ment ? sokat hibáztatok sokat anyáztak nektek volt bármi komolyabb konfrontáció ? Még szokom az autót és sajnos megesik hogy lefulladok vele . Azt ez lámpánál néha olyan ciki persze gyorsan újra indítok és már megyek is csak na nem szeretem . Bármi tipp hogy kevésbé aggódjak ? :D A ne vezess kommenteket hagyjuk nem hiszem el hogy azaz illető úgy született hogy profin vezetett és soha nem fulladt le .
Autóval nyilván biztonságosabb egy hosszabb út, nekem motorom van. Miután kezembe került a jogosítvány, már megvolt a gépem, mert jutányos áron sikerült megvennem.
Első szakaszom egy forgalmasabb helyen lévő bolthoz vezetett hogy tapasztaljam milyen araszolni nagy géppel, postás motoron másabb volt kg-ra...
Utána minden vágyam volt már évek óta hogy én is menjek a Bükkben egy jó bár még visszafogott kört, nem hazudok úgy idegeskedtem szinte nem is pislogtam, egy nyugodtabb helyen leparkoltam, a kesztyűm meg totál víz volt :) Akkor jöttem rá, hogy nem is olyan egyszerű annyi mindenre figyelni, illetve hogy én próbáljak a másik előtt járni nehogy karambolozzunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!