Forgalmi vizsga?
Számtalan ilyen kérdés van, újat nem tudunk mondani.
A lehetséges parkolási módokat nem kell mindet bemutatni, úgy lehet a problémásat nem is kérik tőled a vizsgán - ha mégis, akkor meg próbáld nyugodtan, nem kapkodva megcsinálni.
Hát én az utóbbi jó pár plusz órámon csak néha a parkolással szívtam, alapvetően az egyirányúakat, meg az ilyesmiket nem nézem már be, mert nem nagy városban lakom, illetve már fejből tudom, hogy merre mi van.
Tényleg lehet párhuzamosnál választani? :O az jó lenne..mert az előrementben párhuzamos az nagyon könnyű.
Próbáld fenntartani a figyelmedet!
Én alapból úgy mentem ehét hétfőn, hogy nem fog menni, még nem vagyok felkészülve.
Megijedtem a vizsgabiztostól.
Amikor kihúztam az útvonalat, majdnem sírtam, és egyszer atfutott az agyamon, hogy be se ülök az autóba.
Majd dugó miatt az útvonalat módosították idegen helyre és ment előttem egy lerobbant furgont húzó másik furgon is.
Nem szabad az ismeretlentől és semmi váratlantól begörcsölni.
Annyira pánikoltam, hogy 5-6 egyirányú utca tábla nem volt elég, hogy észrevegyem...
Sejtheted...
Csomó plusz pénz és másik időpont másfél hónappal későbbre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!