Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Forgalmi vizsga?

Forgalmi vizsga?

Figyelt kérdés
Szerdán megyek forgalmi vizsgára, már kb 50 óránál tartok, nagyon félek, hogy még így sem fog sikerülni, leginkább egy parolástól tartok (páruhzamosan hátra), a többi dolog megy (egy ívben és y megfordulások, illetve a merőleges parkolások), forgalommal sincs bajom. Egyedül az az egy parkolás, van amikor tök jól összejön, van amikor meg egyszerűen harmadszorra sem.

2017. máj. 20. 22:32
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Illetve mit tudtok tanácsolni forgalmi vizsgához, hogy kevésbé izguljak és a legjobb tudásomat adjam?
2017. máj. 20. 22:32
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Számtalan ilyen kérdés van, újat nem tudunk mondani.

A lehetséges parkolási módokat nem kell mindet bemutatni, úgy lehet a problémásat nem is kérik tőled a vizsgán - ha mégis, akkor meg próbáld nyugodtan, nem kapkodva megcsinálni.

2017. máj. 20. 22:38
 3/17 Molyember ***** válasza:
100%
Csukd be a szemed, és nagyon pontosan, mindenre kiterjedően gondold végig, hogy mi történne, ha megbuknál. Elmondom: azon kívül, hogy buknád a vizsgadíjat, és hogy lélekben csatlakoznál ahhoz a sok milliónyi emberhez, akik elidegeskedték az első vizsgájukat, az égvilágon semmi. Mennél újra, mint mindenki más. Ettől függetlenül úgyis ideges leszel, ez egy ilyen dolog.
2017. máj. 20. 23:05
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem a parkolásokon buknak el sokan, hanem, h benéz valamit. Pl egyirányú út, rossz helyre fordúl be, rossz helyen fordúl meg, index elfelejtése...
2017. máj. 20. 23:14
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Áltlaában párhuzamos parkolásnál azt mondják válaszd ki amelyiket szeretnéd,vagy amelyikhez van hely.
2017. máj. 21. 10:05
 6/17 A kérdező kommentje:

Hát én az utóbbi jó pár plusz órámon csak néha a parkolással szívtam, alapvetően az egyirányúakat, meg az ilyesmiket nem nézem már be, mert nem nagy városban lakom, illetve már fejből tudom, hogy merre mi van.

Tényleg lehet párhuzamosnál választani? :O az jó lenne..mert az előrementben párhuzamos az nagyon könnyű.

2017. máj. 21. 12:27
 7/17 A kérdező kommentje:
És igazából csak azért félek a bukástól, mert akkor a következő vizsga júliusban lenne és plusz órákat kéne előtte vennem..megint..
2017. máj. 21. 12:27
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Aha,nekem minden vizsgámon megengedték,ismerőseimnek is. Szekszárdról tudom ezt elmondani hogy így van
2017. máj. 21. 12:54
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld fenntartani a figyelmedet!

Én alapból úgy mentem ehét hétfőn, hogy nem fog menni, még nem vagyok felkészülve.

Megijedtem a vizsgabiztostól.

Amikor kihúztam az útvonalat, majdnem sírtam, és egyszer atfutott az agyamon, hogy be se ülök az autóba.

Majd dugó miatt az útvonalat módosították idegen helyre és ment előttem egy lerobbant furgont húzó másik furgon is.

Nem szabad az ismeretlentől és semmi váratlantól begörcsölni.

Annyira pánikoltam, hogy 5-6 egyirányú utca tábla nem volt elég, hogy észrevegyem...

Sejtheted...

Csomó plusz pénz és másik időpont másfél hónappal későbbre!!

2017. máj. 21. 13:40
 10/17 fiona25 válasza:
Szia.Én is szerdán megyek vizsgázni,du.2 órára.Holnap még megyek 2 órát.Az első negyven órán nem tanítottak meg szinte semmire,a 20.-ik óánál vitt ki a forgalomba,leanyázott meg stb.Váltottam egy nőre ő meg angolosan lerázott,hogy mindig hozzá kerűlnek a bénák.Most egy nagyon aranyos nyugott férfi oktatónál vagyok,60 órát voltam nála,és most nagyon izgulok én is,hogy sikerülni,fog e?Az előző két oktató azt mondta,hogy nekem soha nem lesz jogsi,kàr beleőlni a pénzt,Auért örülök,hogy idáig eljutottam!
2017. máj. 22. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!