Hétfőn forgalmi vizsga, félek és viharos élethelyzet közepén vagyok?
Stréber voltam mindig is, ezért ha nem sikerülne, ez lenne életem első vizsgabukása! Az anyagi vonzatairól ne is beszéljünk.
Vannak enyhébb anyagi gondjaim, háztartásbeli gondok (egyedül vezetek háztartást), esti iskola záróvizsgái előtt állok, heti 40 órát dolgozom és minimálisan tudtam szabadságot kivenni. Lakótárssal és párkapcsolati gondok is vannak.
Tehát van tétje a vizsgának végeredményben.
Nagyon jó az oktatóm és nem semmi az az ajánlás, amit kaptam, amikor oktatót váltottam (régebben volt és kb. elölről kezdtem nála).
Nem tudom, hogy lehet ilyen türelmes, amikor az ő autójáról, mukaeszközéről van szó? Közel 120 perces órákat tart (annyi, hogy néha szünetet tart, amikor ügyeket intéz - de ez még jól is jön).
Szerintetek jól mérte fel, hogy már vizsgaérett vagyok?
Vasárnap megpróbálok nem túl sokat tanulni a technikusi vizsgáimra, időben lefeküdni (ha aludni nem is tudok, pihenni).
Sportolni is fogok valamit, az tuti.
A konyha ki van cetlizve mindenfélével, amit a vezetés során elrontottam (váltás, mi számít "lehetőségnek" befordulásnál, egyiránú utcáról balra kanyarodás).
Mit tudok még tenni?
:/
A forgalmi vizsgát nem lehet iskolai vizsgákhoz hasonlítani.
A forgalmi vizsgát nevezhetnék vezetési bemutatónak, mert a lényege az, hogy a tanuló a vizsgabiztosnak bemutatja, hogy képes különböző forgalmi helyzetekben helyes döntéseket hozni, képes arra, hogy a megszerzett alapokra önállóan tovább építkezni, tanulni.
Ennyi az elvárás, a vizsgabiztos és az oktató tudja a legjobban, hogy néhány óra gyakorlással nem lehet megtanulni a vezetést, csak egy alapot kap a tanuló.
Nincsenek osztályzatok, mint a megszokott vizsgákon, legrosszabb esetben a "gyakoroljon még" a vizsgabiztos döntése - valahogy ezt kellene elfogadni a vizsga előtt, nem szabad túl stresszelni a vizsgát, az egészséges vizsgadrukk természetes, azzal nincs is gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!