Holnap forgalmi vizsga (B). Nagyon izgulok! Mivel nyugtassam magam? 21/F
Figyelt kérdés
Reggel 8ra megyek. ez milyen időpontnak számít vidéken, sikeresség szempontjából?2017. máj. 4. 08:52
31/50 A kérdező kommentje:
köszi, Neked is sok sikert! én ebben a pillanatban úgy állok hozzá, hogy épp le x arom. de kis idő mulva megint megy majd a para. De nézd, a sok paraszt baromnak megy akkor nekünk miért ne menne?! :D
2017. máj. 31. 08:33
32/50 anonim válasza:
Valószínűleg pont azért, mert nem vagyunk "barom, parasztok" .... Na nem akarom a negatívitásom átragasztani, Neked tuti sikerül majd!
33/50 A kérdező kommentje:
Igen hallottam többfelől is, hogy akin látják, hogy megy neki azt sokkal nehezebben engedik át, mint aki bénáskodik, mert "magának ezt tudni kéne". Hü-ye felfogás, de hát (mint ahogy a tanár is) a vb egy külön faj. :D
2017. máj. 31. 12:59
34/50 A kérdező kommentje:
HOLNAP VIZSGA! :O reggel 8ra megyek megint. be vagyok tojva. nemtudom mit kéne csinálnom. talán most egy fokkal jobb mint az előző előtt, de még mindig nem vagyok benne biztos hogy meg tudok felelni a vizsgabiztosnak. Szorítsatok.
2017. jún. 6. 12:58
35/50 anonim válasza:
Ne aggódj, úgyis megbuksz. Felesleges idegeskedni.
36/50 A kérdező kommentje:
köszi a kommented, ment a piros kéz :D
2017. jún. 6. 14:32
37/50 anonim válasza:
Mi az, mi nem tetszik? Egyszer már megbuktál és nem haltál bele. Most sem lesz másképp. :) Egyébként meg ilyen gyerekes viselkedéssel remélem is hogy megbuksz megint.
38/50 anonim válasza:
Úgy is megbuksz,majd talán páv vizsga után átengednek,vagy sem.
39/50 anonim válasza:
Amúgy lehet, hogy ez működik.
Harmadikra én is úgy mentem el, hogy "á, úgyse sikerül"
És sikerült.
40/50 anonim válasza:
Én múltkor úgy mentem C kat. bü vizsgára hogy tuti bukás. Aztán simán átmentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!