Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Forgalmi vizsga előtti ellenőr...

Forgalmi vizsga előtti ellenőrzéseket mennyire veszik komolyan?

Figyelt kérdés
Holnap vizsgàzok.Az oktatómnak mondtam utolsó előtti óràn hogy majd beszéljük màr ezt àt hogy mit hogyan kell,és legyintett egyet hogy jó majd megbeszéljük de az nem lényeges.Aztàn ma persze el felejtettem ràkérdezni.Nagyjàból tudom hogy hogy és mit kell,de példàul a gyújtàst ha ràadom akkor azt is kinyomott kuplunggal kell ugye?
2017. márc. 20. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon veszik komolyan, csak a fékpróbát.

Kb. csak színészkedés, de azért legyél tisztában vele nagyjából, hogy miket kéne megnézni.

Kuplung csak a motor indításakor ajánlott. Ha csak a gyújtást adod rá, akkor semmi értelme kinyomni.

Azért nagyjából összeszedem neked:

- rendszám: megvan-e, nem koszos, nem sérült

- gumi: nem lapos, nincs rendellenes kopás, 1.6 mm megvan

- kézifék: fog-e

- kormány: kinézel az ablakon és megmozgatod

- lámpák: helyzetjelző elöl-hátul, tompított, távolsági, index jobbra-balra, vészvillogó, tolatólámpa, ködlámpa elölö-hátul, rendszám világítás, stb.

- és a legfontosabb: elindulás és FÉKPRÓBA.

2017. márc. 20. 19:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszod.:)
2017. márc. 20. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Vizsgabiztostól függő, mennyire veszi komolyan.

Több lehetőség is adódhat:

1 - kéri a komplett ellenőrzést

2 - csak bizonyos ellenőrzést kér (pl. féklámpa)

3 - nem foglakozik vele

A vizsgalapon azonnali bukást jelentő hiba, ha a tanuló nem képes végrehajtani a kötelezően előírt ellenőrzéseket, de nem jellemző, hogy ezért buktatnak, kivéve, ha a vizsgázó teljesen fogalmatlan.

2017. márc. 20. 21:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült a vizsgád?
2017. márc. 22. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!