Holnap forgalmi vizsga (B). Nagyon izgulok! Mivel nyugtassam magam? 21/F
Érted mit mondok.. ha nem veszek plusz órát és átmegyek, akkor gyakorlatilag ugyanannyit tudok mint elsőre nem?! :D
Maximum éppen éberebben vezetek. ez így hülyeség.
Ez manapság így működik... Nekem 40+ órát kellett vezetnem, annyira sokára kaptam időpontot, hogy nem akartam kiesni a gyakorlatból. Mindegy. Vizsga előtt próbakör, stb, reggeli órák. Tudtam, hogy a tükröket és a vállamat rohadt sokszor kell majd néznem, ez volt a legnagyobb problémám, na meg az elindulás. :DKonkrétan előrefele nem néztem annyit mint hátra :D Nem is fulladtam le, minden parkolás megvolt stb. Aztán a varosban belefutottam egy kis lovaskocsiba vagy valami ilyesmibe. Meg akartam előzni, de a tükörben láttam, hogy egy barom engem is előz a kiskocsival együtt. ÉRTED LÁTTAM! Visszahúzódtam minden oké. Vizsga után ilyet tol az öreg: A tükrök azért vannak, hogy tájékozódjunk benne, amit én elmulasztok. Mondom jó, ez van. De hogy milyen szépen észrevettem, hogy előznek! Mondom b@xdmeg akkor most néztem a tükröt, vagy nem? Átmentem végül...
Ezek ilyen előre kitalált, pofára értékelős dolgok, csak az a gáz, hogy amikor majdnem 200 rugóba kerül, akkor az ember nem ezt várja...
Egyébként pedig sok mindenre megtanítanak az autósiskolában, csak vezetni nem... Azóta eltelt 1 évben már mondhatom, hogy kezdek valóban vezetni...
Szóval ne izgulj, ez egy ilyen sztori, éppen kellett nekik az a plusz lóvé... ;)
Én majd a harmadiknak állok neki a nyáron (elvileg) .
Végig olvastam a hozzászólásokat.... nem hiszem el, hogy ennyi tuskó állatnak, aki az utakat foglalja, becsületesen sikerült jogosítványhoz jutnia.... A következő vizsgám előtt én megkérdezem, hogy kenhető e a vb,mert mi sem vagyunk eleresztve és itt nagy szükség van arra a bizonyos kártyácskára.
Én egy energia italt ittam a 2. vizsga előtt és ettem pár falatot. Igaz, így is buktam, de a végeredmény két hibavonallal kevesebb és cirka 20-on perccel több vezetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!