Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Holnap forgalmi vizsga (B)....

Holnap forgalmi vizsga (B). Nagyon izgulok! Mivel nyugtassam magam? 21/F

Figyelt kérdés
Reggel 8ra megyek. ez milyen időpontnak számít vidéken, sikeresség szempontjából?

2017. máj. 4. 08:52
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

Érted mit mondok.. ha nem veszek plusz órát és átmegyek, akkor gyakorlatilag ugyanannyit tudok mint elsőre nem?! :D

Maximum éppen éberebben vezetek. ez így hülyeség.

2017. máj. 5. 14:00
 22/50 anonim válasza:
22%

Ez manapság így működik... Nekem 40+ órát kellett vezetnem, annyira sokára kaptam időpontot, hogy nem akartam kiesni a gyakorlatból. Mindegy. Vizsga előtt próbakör, stb, reggeli órák. Tudtam, hogy a tükröket és a vállamat rohadt sokszor kell majd néznem, ez volt a legnagyobb problémám, na meg az elindulás. :DKonkrétan előrefele nem néztem annyit mint hátra :D Nem is fulladtam le, minden parkolás megvolt stb. Aztán a varosban belefutottam egy kis lovaskocsiba vagy valami ilyesmibe. Meg akartam előzni, de a tükörben láttam, hogy egy barom engem is előz a kiskocsival együtt. ÉRTED LÁTTAM! Visszahúzódtam minden oké. Vizsga után ilyet tol az öreg: A tükrök azért vannak, hogy tájékozódjunk benne, amit én elmulasztok. Mondom jó, ez van. De hogy milyen szépen észrevettem, hogy előznek! Mondom b@xdmeg akkor most néztem a tükröt, vagy nem? Átmentem végül...

Ezek ilyen előre kitalált, pofára értékelős dolgok, csak az a gáz, hogy amikor majdnem 200 rugóba kerül, akkor az ember nem ezt várja...

Egyébként pedig sok mindenre megtanítanak az autósiskolában, csak vezetni nem... Azóta eltelt 1 évben már mondhatom, hogy kezdek valóban vezetni...

Szóval ne izgulj, ez egy ilyen sztori, éppen kellett nekik az a plusz lóvé... ;)

2017. máj. 5. 15:20
 23/50 A kérdező kommentje:
Annyira nem tudom elfogadni az ilyen döntéseket. "karrierem" elején állok, jól látszóan nem vagyok eleresztve anyagilag, és a nyakamba(vagy bárki máséba kényszerít még egy nem kis összegű kiadást. Miközben ő is nagyon jól tudja mennyire nehéz megélni. Mellesleg, nagyon jól mondod kedves előző, akin látják hogy van pénz (mégha nem is kap belőle a vb semmit) azzal sokkal elnézőbbek az élet minden területén..:/ ismételten csalódtam az emberekben, na de sebaj, legközelebb sikerülni fog :)
2017. máj. 5. 19:25
 24/50 A kérdező kommentje:
nem mondom hogy profin vezettem, de abban biztos vagyok, hogy a közlekedők 80%-át lenyomnám szabályosság tekintetében.
2017. máj. 5. 19:26
 25/50 anonim ***** válasza:
Menjél józsibához a dunaplázához :D Igaz kell venned +ba vagy 15 órát a 30hoz,de legalább a forgalmi vizsgát letudjátok 20perc alatt. :D Aki nem hiszi járjon utána xD
2017. máj. 7. 17:02
 26/50 A kérdező kommentje:
06.07-én újra vizsga(2.) reméljük összejön. megint parázok :D
2017. máj. 30. 10:13
 27/50 anonim ***** válasza:

Én majd a harmadiknak állok neki a nyáron (elvileg) .

Végig olvastam a hozzászólásokat.... nem hiszem el, hogy ennyi tuskó állatnak, aki az utakat foglalja, becsületesen sikerült jogosítványhoz jutnia.... A következő vizsgám előtt én megkérdezem, hogy kenhető e a vb,mert mi sem vagyunk eleresztve és itt nagy szükség van arra a bizonyos kártyácskára.

Én egy energia italt ittam a 2. vizsga előtt és ettem pár falatot. Igaz, így is buktam, de a végeredmény két hibavonallal kevesebb és cirka 20-on perccel több vezetés.

2017. máj. 30. 12:14
 28/50 A kérdező kommentje:
sok sikert neked, szeirintem az itt hozzászólók 100, a való életben pedig az emberek 99%a meg sem kísérli lefizetni a vb-t :D azért ahoz kell pofa(nameg pénz)
2017. máj. 30. 14:46
 29/50 anonim ***** válasza:
Most másik oktató, másik oktató autó, hozzá kell szokni az autóhoz is (az, hogy a vizsga helye máshol van, egy dolog. A közlekedési szabályokat tudni kell mindenhol, figyelni kell bárhol jár az ember), 10 óra biztosan kell +a vizsgadíj. Hamar meghúzzák az embert, potom dolgok miatt, amiket az oktatók és a vb-k is a minden napjaikban "elhibáznak" . Nekem megint elviszi egy 50-esem ez, és ki tudja, hogy mennyit még... mert egyre jobban parázok, ami minden, csak nem jó. Vannak esetek, amikor olcsóbb a lefizetés. Személy szerint, negyede annyira sem vagyok szabálytalan,mint egynéhány, jogosítvánnyal rendelkező ember. Nem szeretnék még egy vizsgát elbukni, csak mert parázok és kapkodni kezdek. Én rá fogok kérdezni az oktatónál, maximum azt mondja, hogy nem csak a tudásra vevő a vb...
2017. máj. 30. 16:28
 30/50 anonim ***** válasza:
Drukkolok Neked, majd írd, hogy sikerült!
2017. máj. 30. 16:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!