Holnap forgalmi vizsga (B). Nagyon izgulok! Mivel nyugtassam magam? 21/F
Figyelt kérdés
Reggel 8ra megyek. ez milyen időpontnak számít vidéken, sikeresség szempontjából?2017. máj. 4. 08:52
11/50 A kérdező kommentje:
Azthiszem most izgulok eddigi életemben legjobban. Akármennyire próbálok is, nem tudok elvonatkoztatni attól a ténytől, hogy 8kor beül mögém egy kitudja milyen szándékú ember. Ha végeztem mindenképp megírom a tapasztalataimat. :) köszi mindenkinek
2017. máj. 5. 06:24
13/50 A kérdező kommentje:
Meg.xd Egy 400m-re lévő autónak nem adtam elsőbbséget.
A dagadt szőke p-csa meg lefújta. (Bp.)
2017. máj. 5. 11:26
15/50 anonim válasza:
Miért nem nyomtál neki egy kis lóvét? Többe fáj így, hogy egy újabb vizsgát kell kiperkálnod+pótórák, az időveszteségről nem is beszélve.
16/50 A kérdező kommentje:
egyébként azt is sérelmezte, hogy ahol ötvennel lehet menni ott pont annyival mentem, ahol 40 volt megszabva ott negyvennel. szerinte túl gyorsan mentem. a 2 kötelező feladatot sikeresen megcsináltam. az autót tudtam kezelni, semmi gond nem volt egészen eddig. (kb 40. perc). Lefizetni senkit nem fogok, egyrészt mert bűntény, másrészt pedig sajnálnám a pénzt ettől a banyától :)
2017. máj. 5. 12:06
17/50 anonim válasza:
Sok marha nyomja itt ezt a dumát hogy le kell fizetni. Nem, ma már nem így megy. Amúgy is, aki ezt mondja, az szívesen közlekedne úgy hogy egy csomó autósnak úgy lett meg a jogsija hogy lefizette a vizsgabiztost? Ugye hogy nem.
18/50 A kérdező kommentje:
17 igazad van, szerintem ha egyszer bekínálod a pénzt utána az életben nem lesz jogsid :D
2017. máj. 5. 12:38
19/50 A kérdező kommentje:
csak nem értem ezt a rendszert. most veszek + 3 órát, ezalatt kb semmit nem fogok fejlődni, vagy mivan ha elmegyek plusz óra nélkül vizsgázni és simán megvan. nagyrészben szerencsén múlik. Igazságtalannak érzem.
2017. máj. 5. 12:57
20/50 anonim válasza:
Nem kötelező a plusz óra, de a te érdekedben történik hogy ne ess ki a ritmusból a következő vizsgáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!