Illik valamit adni az vezetésoktatónak, valami ajándékot?
Figyelt kérdés
Vagy csak így, köszönök mindent, kezet fogunk, elmegyek és kész?? ez így olyan rossz..ti adtatok vmit? a pia ugye kilőve..:D am férfi. vagy elégedjen meg azzal, hogy vettem 8 pótórát??2010. máj. 15. 10:51
1/5 anonim válasza:
Én anno egy ajándék csomagot(mert azt mondta a többi tanulo,hogy ők azt adnak majd) Bevált aminek nagyon örült.Lehet várta is.-))
2/5 anonim válasza:
Neked ingyen adták a jogsit ? Ha nem, akkor mi az ami annyira aggaszt?
3/5 anonim válasza:
Hát ha rendes volt veled akkor vehetsz neki, de ha 8 órát vetetett veled akkor inkább hagyd.
Én nem vettem az oktatónak semmit pedig rendes volt, én nem tudom hogy illik e 1-2 hónapos tanfolyam után.
Ha amúgy ismerősöd akkor nem árt ha veszel neki vmit.
4/5 A kérdező kommentje:
nem ismerősöm, de nagyon kedves volt, és nagyon jól oktatott. Én nem ien gyorstalpalón mentem, 4,5hónapig vezettem egy héten 1-2 órát.minden órát pontosan betartott, volt mondjuk, hogy csak 40 percet vezettem, de utána meg 60-at, szval pontos volt.
2010. máj. 15. 13:13
5/5 anonim válasza:
Ha úgy látod hogy jófej volt, és nem a lehúzás miatt vetetett veled plusz órát, akkor vegyél neki valamit. Én az oktatómnak pl házi pálinkát adtam neki, nagy piás volt, örült is neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!