Vettetek az oktatótoknak ajándékot?
Figyelt kérdés
Valaki volt olyan jó viszonyban az oktatójával,hogy miután levizsgázott ajándékot vett neki?Ha igen akkor mit volt az?Mit szokás?2011. ápr. 29. 11:23
1/12 anonim válasza:
Én még egy ismerősömtől se hallottam, hogy ajándékot vett volna.
2/12 anonim válasza:
Amennyi pénzt leadtam neki az órákért, vesz a fene. :D
3/12 anonim válasza:
Én adni fogok neki, bár mindkét vizsgától még messze vagyok (rutintól már annyira nem).
Nagyon jó oktató, és emberileg is jófej.
Whisky-re gondoltam, mert azt tudom, hogy az a kedvenc itala, de lehet változik még majd, hogy mi lesz végül.
21/N
4/12 A kérdező kommentje:
Az órákra a pénzt úgyis odaadod ha jó fej,ha nem.De mennyivel könnyebb ha türelmes és jó fej az oktatód.Én ezt szeretném meghálálni.Mégtöbb tippeket kérek ajándékra.
2011. ápr. 29. 11:46
5/12 anonim válasza:
Ajándék? Minek? A munkáját végzi. Te kapsz?
6/12 anonim válasza:
Eszembe se jutott! Főleg amikor mondta, hogy mennyi plusz pénzt vigyek magammal a vizsgákra...
7/12 A kérdező kommentje:
Igen én szoktam kapni a főnökeimtől alkalmakra.
2011. ápr. 29. 11:56
8/12 anonim válasza:
Ilyen alkalmakra általában bort szoktak adni, de én például tudtam az oktatómról hogy szereti a rallyt, ezért adtam neki egy dedikált Benik motorsportos naptárat, ilyen apróságokra kell gondolni.
9/12 anonim válasza:
Off: Aki olyan helyen vizsgázik, hogy pénzt (kell) vinnie minden vizsga alkalomra az meg is érdemli...
On: Nálam nem volt semmi baj, jó fej volt, korrekt, türelmes. Volt otthon egy üveg whiskey... megkapta.
10/12 anonim válasza:
Mindegyik oktatóm (autós és a motoros is) kapott egy üveg bort és egy baráti kézfogást a sikeres vizsga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!