Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Vettetek az oktatótoknak...

Vettetek az oktatótoknak ajándékot?

Figyelt kérdés
Valaki volt olyan jó viszonyban az oktatójával,hogy miután levizsgázott ajándékot vett neki?Ha igen akkor mit volt az?Mit szokás?
2011. ápr. 29. 11:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én még egy ismerősömtől se hallottam, hogy ajándékot vett volna.
2011. ápr. 29. 11:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Amennyi pénzt leadtam neki az órákért, vesz a fene. :D
2011. ápr. 29. 11:41
 3/12 anonim ***** válasza:

Én adni fogok neki, bár mindkét vizsgától még messze vagyok (rutintól már annyira nem).

Nagyon jó oktató, és emberileg is jófej.

Whisky-re gondoltam, mert azt tudom, hogy az a kedvenc itala, de lehet változik még majd, hogy mi lesz végül.

21/N

2011. ápr. 29. 11:42
 4/12 A kérdező kommentje:
Az órákra a pénzt úgyis odaadod ha jó fej,ha nem.De mennyivel könnyebb ha türelmes és jó fej az oktatód.Én ezt szeretném meghálálni.Mégtöbb tippeket kérek ajándékra.
2011. ápr. 29. 11:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Ajándék? Minek? A munkáját végzi. Te kapsz?
2011. ápr. 29. 11:48
 6/12 anonim ***** válasza:
Eszembe se jutott! Főleg amikor mondta, hogy mennyi plusz pénzt vigyek magammal a vizsgákra...
2011. ápr. 29. 11:55
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen én szoktam kapni a főnökeimtől alkalmakra.
2011. ápr. 29. 11:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Ilyen alkalmakra általában bort szoktak adni, de én például tudtam az oktatómról hogy szereti a rallyt, ezért adtam neki egy dedikált Benik motorsportos naptárat, ilyen apróságokra kell gondolni.
2011. ápr. 29. 15:25
 9/12 anonim ***** válasza:
62%

Off: Aki olyan helyen vizsgázik, hogy pénzt (kell) vinnie minden vizsga alkalomra az meg is érdemli...

On: Nálam nem volt semmi baj, jó fej volt, korrekt, türelmes. Volt otthon egy üveg whiskey... megkapta.

2011. ápr. 29. 17:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Mindegyik oktatóm (autós és a motoros is) kapott egy üveg bort és egy baráti kézfogást a sikeres vizsga után.
2011. ápr. 29. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!