Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Fizettetek forgalmi vizsga...

Boci&Pipi kérdése:

Fizettetek forgalmi vizsga előtt a vizsgabiztosnak? És ha igen, mennyit? És az oktatótoknak valami ajándékot köszönetképpen adtatok (sikeres vizsga után)?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 21:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem fizettem vizsgabiztosnak, csak a vizsgadíjat ugye csekken.

Oktatónak se adtam semmit mert egy f*szkalap volt/most is az.

2010. dec. 9. 21:08
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
nem fizettem senkinek semmit +t csak maga az orákat meg persze amit kelett. Miért is kéne ajándék az oktatonak? te tanultad meg nem ő, te vizsgáztál nem ő, meg különben is neki ez a munkája nem is értem hogy miért is kéne neki ajándék....
2010. dec. 9. 21:09
 3/10 anonim ***** válasza:
13%
Hát én 50 ezret adtam a vizsgabiztosnak és utána egy jó nagy üveg Jack Daniels whiskey-t vettem az oktatómnak köszönetképpen.
2010. dec. 9. 22:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Semmit és semmit. Érdekes mód elsőre átmentem, oktatónak meg fizettem elég pótórát. Inkább az, minthogy vizsgán bukjak.
2010. dec. 10. 00:49
 5/10 anonim válasza:
58%
hát én nem fizettem, meg is bántam. megbuktam. azért nem fizettem, mert az oktatóm mondta, hogy ő nem olyan. persze úgy mentem neki a vizsgának, hogy az oktatóm mondta, hogy szerinte még nem vagyok felkészülve. persze, még ki akart belőlem húzni vagy 30 rongyot. és nem is ott mentünk, amelyik útvonalat húztam, mert bedugult a Váci út. és akkor változtattak, és arra mentünk, amerre még nem is jártunk. rossz oktatót választottam sajna és el is évült a többi vizsgám, kezdhetem az egészet elölről.
2010. dec. 10. 12:03
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
Fizettem a vizsgabiztosnak 15eFt-ot. De ez már vagy 7 éve volt. Egyébként nem választás kérdése volt, az oktató mondta, hogy előre oda kell adni ennyit... Természetesen sikerült. Egyébként ha nem kellett volna lerendezni előtte a dolgot, akkor nem fizettem volna.
2010. dec. 10. 12:14
 7/10 anonim ***** válasza:
67%

"úgy mentem neki a vizsgának, hogy az oktatóm mondta, hogy szerinte még nem vagyok felkészülve."

A bukás alapján tényleg nem voltál felkészülve...

"és nem is ott mentünk, amelyik útvonalat húztam, mert bedugult a Váci út. és akkor változtattak, és arra mentünk, amerre még nem is jártunk."

És szerinted csak azon az útvonalon kell tudnod vezetni amit kihúztál? Hát te nem vagy ép, komolyan... Hihetelen mennyi idióta van a világon...

"el is évült a többi vizsgám, kezdhetem az egészet elölről."

Érdekes, másnak belefér a két évbe, neked nem. De gondolom ezért is az oktató a hibás ;)

2010. dec. 10. 15:14
 8/10 anonim válasza:
47%
idióta vagy Te! eleve motorra akartam letenni, mert mentem ki nyárra dolgozni külföldre, ahol akartam bérelni motort. de ebben a hülye országban nincs télen motoros oktatás, legalábbis oda, ahova mentem, ott nem volt. és azért siettem a vizsgával, mert már ki kellett mennem. és igen is szar volt az oktató, nem azokra a helyekre mentünk gyakorolni, ahol tudta, hogy menni fogunk. mégis azért jobb, ha már jártál arra. amúgy minden vizsgám elsőre sikerült, bár Neked biztos csak az ötödikre sikerült a kresz, mert nem lehetsz valami nagy észgombájn. Nálad biztos jobban vezetek, az tuti!! azért van annyi baleset, mert sok baromnak megadják a jogsit. még a zebránál sem lassítanak, szaladjon inkább a gyalogos, mert a hitelből vett kocsijával vagánykodik az illető. szóval ennyit erről.
2010. dec. 25. 23:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Vizsgabiztosoknak vizsga előtt meg után is baráti kézfogás. :) Az oktatóim (az autós is, meg utána a motoros is) meg kaptak egy-egy üveg jó borocskát köszönetképpen.
2010. dec. 29. 20:21
 10/10 anonim válasza:
az jó. lehetek az oktatód? jól esne most egy üveg bor :)))
2011. jan. 6. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!