Ajánlanátok valami jó ajándékot egy BKV és vonatrajongó 30as férfinak?
Hát én is egy ilyen ember vagyok csak egy tízessel fiatalabb :D
Jó ötlet lehet, ha veszel neki viszonylatjelző táblát, arról a járatról, amin mondjuk gyakran jár. Ez az Akácfa utcán rendelhető.
Esetleg én nem rég vettem magamnak egy hatalmas MÁV térképet 800 Ft-ért a keleti pályaudvari ügyfélszolgálaton. Annak is biztos örülne.
Kedves második válaszoló!
Köszönöm szépen, hogy írtál! Viszonylatjelző táblát már kapott tavaly születésnapjára, ill. a MÁV-nál dolgozik. Megvan neki továbbá a Közlekedik... sorozat is.
Ha van esetleg még ötleted nagyon örülnék neki!
Előre is köszi mindenkinek!
Modellvasut, ha veletlenul nincs meg neki. De ha rajongo, akkor valoszinuleg hatalmas terepasztala van :) Ez esetben ahhoz valami kiegeszites: uj kocsi, uj epulet stb.
Ha még nem volt a vasúttörténeti parkban (kicsi az esélye) akkor elmehettek oda egy romantikus délutánra és megnézhetitek a gőzmozdonyok vezérműveit, esetleg a közlekedési múzeumba.
Vagy egy szép nagy könyv sok képpel a mozdonyok fejlődéséről. (egyszer láttam ilyet az alexandriában, érdekes technikai leírásokkal és magyarázatokkal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!