Csinálhatok 2-es PÁV-ot 17 évesen?
"Akkor megcsinálom a hármast, de később lesz lehetőségem a kettest is megcsinálni?"
De azt is minek, ha csak most csinálod a "B"-t?!
Úgysem fogsz közúti szolgáltatást végezni még egy jó darabig.
Hát, hogy tudjam lehetek-e egyáltalán sofőr. Kamionosnak készülök.
19 évesen már belföldön tervezek fuvarozni teherautóval.
# 6/6 Időpont ma 20:36
Ezzel nincs is gond. 19 évesen én is azt csináltam.
De ha a "B"-s jogsit megszerzed, azzal nem sok esélyed lesz "fuvarozni" - ha csak nincs ismeretséged. nagyon kevés cég fuvaroz országos "hatállyal" 3500 Kg. alatti járművel.
Ha pedig a "C"-t le tudod tenni, akkor tuti a PÁV III. is meglesz.
Ráadásul jogsi nélkül nem is mehetsz PÁV-ra!
Itt a jelentkezési lap:
Feltétel a már meglévő jogsi.
Természetesen meglesz. Jövőre ilyenkor csinálom a C-t. És amint lehet a C+E-t.
De ha megcsinálom a hármast akkor utána lesz majd lehetőségem megcsinálni a kettest?
Egyébként mostanában sok kérdést írtam ki. Norvégiába készülök kamionsofőrnek (+ kcr gépkezelőnek) majd idővel. Előtte akarok egy 5-10 év tapasztalatot szerezni hűtőssel vagy ponyvással...vagy azzal ami jön nemzetközibe nyergessel.
"De ha megcsinálom a hármast akkor utána lesz majd lehetőségem megcsinálni a kettest? "
Persze.
Na, az f.asza.
Igazából leszarom azt a pár ezer forintot.
Mielőtt megkapom az okmányt szerintem elmegyek megcsináltatni a hivatásos alkalmasságit a dokinál, pedig már megvan az úrvezetői. Benne vannak ezek a pakliban...én pénzem, dolgoztam, tehát bátran megtehetem. :) Mégis csak jobban néz ki az a 102-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!