Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Norvég kamionos cégnél el...

Norvég kamionos cégnél el tudok majd helyezkedni?

Figyelt kérdés
Még odébb van a jogosítvány, most csinálom a B kategóriát. 17 éves leszek májusban. Kíváncsiságból tettem fel a kérdést. Családot nem tervezek, rászánom a sofőrködésre az egész életemet.

2017. febr. 19. 13:37
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Szerintem jó nyelvtudást (angolt) várnak el azért ott.

Németbe elég egy alapfokú angol vagy német, de Norvégban szerintem azért elvárják, hogy tudjak beszélgetni velük folyékonyan.

Rosszul tudom?

2017. febr. 19. 13:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Semmi sem lehetetlen - lehetséges, hogy el tudsz helyezkedni akár norvég kamionos cégnél is.
2017. febr. 19. 14:04
 3/12 anonim ***** válasza:
Ezt a rászánom az egész életemet dolgot nem fogod ám mindig így gondolni. :)
2017. febr. 20. 05:28
 4/12 anonim ***** válasza:
Ezen még ráérsz agyalni. Nem kezdheted el a kamionos jogsit (C+E) amíg nincs meg 2 éves a B kategóriád. Egyébként egyre több helyen keresik a pályakezdőket is külföldön, sofőrökre még egy jó darabig biztos lesz kereslet, mind nemzetközi mind hazai viszonylatban.
2017. febr. 20. 08:43
 5/12 A kérdező kommentje:

Tudom, azonban jövőre ilyenkor a teherautó jogosítványt elkezdhetem. Nyári munkámból fogok venni egy autót, és azzal majd rengeteget tervezek menni tapasztalatszerzés céljából.

Köszönöm az eddigi válaszokat! Jöhetnek még!

2017. febr. 20. 17:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges azért kocsit venned hogy gyakorolj. Csináld meg a jogsikat, aztán majd gyakorolhatsz eleget céges járművel, ami nemhogy pénzedbe nem fog kerülni, de még fizetnek is érte. :)
2017. febr. 21. 05:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Először egyébként sem engednek ki egyedül, tanulójáratba fogsz menni egy hónapig.
2017. febr. 22. 20:58
 8/12 A kérdező kommentje:
Belföldön akarok kezdeni, utána magyar cégnél (Waberer's) nemzetközi (mondjuk azt még nem tudom, hogy kelet vagy nyugat) ezt követően külföldi cégnél nemzetközi, utána meg Skandináv. Nem akarok azonnal ott kezdeni. 5-10 év tapasztalatot kellene azért szereznem az előtt. Farönköket mennék oda rakodni, szállítani.
2017. febr. 23. 06:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Egy csomóan kezdenek alapból nemzetköziben, úgyhogy attól nem kell tartanod hogy esetleg nem fogsz ott megfelelni. Mondjuk ez csak tőled függ.
2017. febr. 23. 14:15
 10/12 A kérdező kommentje:

És az baj lehet, hogy csak 8 általánosom van? Úgy tudom nem, de élőben a sofőrök b*sztatnak azzal, hogy legyen meg a középfokúm.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2017. febr. 23. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!